Noul Mercedes E-Class, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran urias in mijlocul bordului

Noul Mercedes E-Class, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran urias in mijlocul bordului
  • Noul Mercedes E-Class, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran urias in mijlocul bordului
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc peste aproximativ 6 - 12 luni, in a doua parte a lui 2023.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si jumatate, actualul Mercedes E-Class se apropie cu pasi mari si repezi de finalul glorioasei sale cariere. Este, de altfel, si motivul pentru care nemtii testeaza - in aceste zile - cea de-a sasea generatie a modelului proiectat pentru a concura impotriva unor rivali ca Audi A6 si BMW Seria 5, daca mai trebuia cumva precizat.

Noul Mercedes E-Class - Poze spion

Surprins de curand - la inceputul saptamanii curente, in teste, urmatorul prototip a fost fotografiat cu un ecran urias in mijlocul bordului, singura imagine de la interior scotand la iveala, mai mult ori mai putin surprinzator, si un volan multifunctional in trei spite, insotit de comenzi tactile, ceasuri digitale, scaune cu actionare electrica si memorie etc.

La momentul de fata, meniul specific departamentului exterior nu reprezinta, din nefericire, decat o mare necunoscuta, cu mentiunea ca viitorul Mercedes E-Class ar putea prelua cateva dintre elementele si detaliile caracteristice modelelor C-Class si S-Class. Printre care si grila de dimensiuni generoase a radiatorului, dar si capota cu nervuri a motorului sau jantele din aliaj.

Un alt mister de proportii consta in optiunile de la nivelul gamei de motorizari, insa este de asteptat ca nemtii sa ofere o gama compusa exclusiv din propulsoare cu un numar de patru cilindri si capacitate de 2.0 litri - acompaniate de diferite forme de electrificare: mild-hybrid pe 48 de volti si, presupunand ca mai era nevoie de spus, plug-in hybrid.

Noul Mercedes E-Class - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2022