Mercedes a publicat o noua fotografie oficiala a viitorului S-Class

Mercedes a publicat o noua fotografie oficiala a viitorului S-Class
  • Mercedes a publicat o noua fotografie oficiala a viitorului S-Class
  • Doar cateva luni ne mai despart de prima aparitie in public a luxoasei limuzine germane
Distribuie pe Facebook

Doar cateva luni ne mai despart de prima aparitie in public a luxoasei limuzine germane.

La aproape doua luni de la saptamana care a lasat viitorul Mercedes S-Class fara secrete, conducerea companiei germane publica o noua fotografie oficiala a limuzinei programate sa debuteze peste aproximativ cateva luni, in septembrie.

Imaginea in cauza surprinde, daca mai era cumva nevoie de precizat, atat partea frontala a caroseriei cu patru portiere, cat si display-ul tactil destinat sistemului de infotainment.

Fisa tehnica a urmatorului Mercedes S-Class ramane inclusiv la momentul de fata o mare necunoscuta, drept pentru care vom reaminti de zvonurile ce anunta o gama variata de motorizari pe benzina si motorina pentru limuzina germana de lux.

De asemenea, clientii vor avea la dispozitie chiar si cateva versiuni cu propulsoare electrificate, plus o varianta 100% pe baterii, ce va fi comercializata sub denumirea de EQS, evident.

Asa cum precizam si anterior, urmatoarea generatie a limuzinei germane de lux Mercedes S-Class va debuta oficial chiar la inceputul acestei toamne, in cursul lunii septembrie, cand lupta cu Audi A8 si BMW Seria 7 va intra intr-un nou capitol.

Mercedes S-Class - Poza interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2020