Mercedes a publicat preturile pentru gama E63 AMG. Cat costa break-ul cu performante de supercar

Mercedes a publicat preturile pentru gama E63 AMG. Cat costa break-ul cu performante de supercar
  • Mercedes a publicat preturile pentru gama E63 AMG
  • In Germania, break-ul este disponibil in trei versiuni
  • Varful de gama este reprezentat de E63 S Estate Edition 1
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat preturile de pornire pentru gama E63 AMG. Pe piata locala, break-ul care pune supercar-urile intr-o lumina proasta este disponibil in trei versiuni: standard, S si S Estate Edition 1.

Pe langa sedan-urile de performanta, hot-hatch-uri sau mini hot-hatch-uri, in ultimii ani marii constructori de automobile au dezvoltat si mai multe break-uri care la o adica se pot lua la tranta cu orice supercar. Cele mai populare in randul clientilor sunt de departe Audi-ul RS6 Avant, BMW-ul M550d xDrive Touring sau Mercedes-ul E63 AMG.

Mercedes-AMG E63 S

Acesta din urma a primit de ceva timp o noua generatie, iar acum cei interesati au aflat si cat costa fiecare versiune. Astfel, varianta standard E63 AMG pleaca de la 112.907 euro, si pe langa un exterior agresiv si tehnologie de ultima generatie, acesta propune un propulsor V8 biturbo, capabil de 571 de cai putere si 750 Nm cuplu. Break-ul accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3.6 secunde si atinge o viteza maxima de 250 de km/h.

Mercedes-AMG E63 S

Pentru cei carora nu le este de ajuns, exista versiunea E63 S. Pentru 124.688 de euro, clientii vor primi in plus fata de cea standard si mai multa putere. Mai exact, motorul a fost recalibrat sa dezvolte 612 cai putere si un cuplu total de 850 Nm. Acceleratia a fost imbunatatita cu o zecime de secunda, in timp ce viteza maxima a ramas la fel.

Mercedes-AMG E63 S

Daca optezi pentru una dintre cele doua modele insa te deranjeaza limitarea electronica a vitezei, poti alege pachetul optional AMG Driver Package care seteaza o noua viteza maxima: 290 de km/h.

Mercedes-AMG E63 S

Varful de gama si totodata cel mai scump E-Class din oferta nemtilor este versiunea E63 S Estate Edition 1. Aceasta va fi disponibila pentru numai un an si te va face sa scoti din buzunare de la 139.980 euro in sus.

Mercedes-AMG E63 S

Performantele acesteia sunt identice cu cele ale modelului precedent (S), insa Edition 1 exceleaza la capitolul estetic. Din meniu nu lipsesc doua nuante speciale designo, Grey Magno si Black Magno, pachetul AMG Night, o grafica speciala, jante forjate de 20 de inch cu finisaj mat si buza polisata, tapiterie din piele Nappa cu cusaturi contrastante galbene, accesorii din fibra de carbon sau o tablita cu inscriptia "Edition 1" montata pe volan.

Mercedes-AMG E63 S

Toate aceste preturi sunt disponibile exclusiv pentru piata din Germania, acolo unde Mercedes-Benz a dat startul comenzilor. In ciuda acestui pachet extrem de atragator, E63-ul AMG va avea mult de furca cu rivalii din segment, in special cu Audi-ul RS6 Avant care castiga puncte pentru pretul mai mic de achizitie.

Mercedes-AMG E63 S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes-AMG E63 S
mai multe