Mercedes aduce noul X-Class la Geneva si il lanseaza pe piata spre finalul lui 2017

Mercedes aduce noul X-Class la Geneva si il lanseaza pe piata spre finalul lui 2017
  • Mercedes va aduce noul X-Class la Geneva
  • Acesta va debuta pe piata europeana spre finalul lui 2017
  • Va fi asamblat la uzina Renault din Barcelona
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a confirmat ca printre modelele pe care le va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva se va regasi si noul X-Class. Primul pick-up premium european din istorie va fi lansat pe mai multe piete de desfacere, inclusiv Europa, spre finalul acestui an.

Mercedes a prezentat cu ceva timp in urma noul X-Class intr-un eveniment privat care a avut loc la Stockholm, si a uimit audienta cu asa-zisul pick-up premium. Acesta este dezvoltat pe platforma tehnica a lui Nissan Navara si a noului Renault Alaskan, si reprezinta cel mai recent rezultat al colaborarii dintre Renault-Nissan si Daimler AG, inceputa acum mai bine de 6 ani.

Mercedes Clasa X

In capitala Suediei, nemtii din Stuttgart au adus doua versiuni-concept ale masinii, botezate sugestiv Powerful Adventurer si Stylish Explorer. Asa cum ii spune si numele, prima varianta se adreseaza amatorilor de masini utilitare, pe care cauta sa ii impresioneze cu o inaltime maxima de 1.90 metri, o garda la sol considerabila, un design atletic si un set de anvelope speciale.

Mercedes Clasa X

Cea de-a doua versiune pune accentul pe stilul sofisticat cu care ne-au obisnuit de-a lungul timpului cei de la Mercedes. Acesta propune jante din aliaj de 20 de inch, o culoare exterioara Metallic White si un interior demn de segmentul premium. Pasagerii sunt inconjurati de materiale de cea mai buna calitate, piele intoarsa naturala, piele Nappa, lemn de stejar sau aluminiu cu diferite finisaje.

Mercedes Clasa X

In ceea ce priveste performantele primului pick-up premium european, versiunea de top va aduce un motor V6 diesel cu tractiune integrala permanenta, sistem electronic al tractiunii, cutie de transfer cu reductor si doua diferentiale blocabile.

Mercedes Clasa X

Constructorul german de automobile a confirmat ca va aduce conceptul noului X-Class la Salonul Auto de la Geneva care isi deschide portile peste cateva zile, urmand sa debuteze pe piata europeana spre finalul acestui an. Acesta va fi asamblat la uzina Renault din Barcelona, iar pentru tarile din America de Sud va raspunde fabrica din Argentina.

Mercedes Clasa X

Mercedes Clasa X

Mercedes Clasa X

Mercedes Clasa X

Mercedes Clasa X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes Clasa X
mai multe