Mercedes anunta intoarcerea REGELUI. Cand se lanseaza pe piata noul S-CLASS

Mercedes anunta intoarcerea REGELUI. Cand se lanseaza pe piata noul S-CLASS
  • Mercedes anunta intoarcerea regelui
  • Viitorul S-Class debuteaza inainte de sfarsitul anului
  • Noul model vine echipat cu sistemul MBUX
Distribuie pe Facebook

O noua generatie a limuzinei S-Class va fi lansata pe piata inainte de sfarsitul acestui an, potrivit unor informatii publicate astazi de oficialii companiei Mercedes.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, inclusiv fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, noul S-Class se apropie cu pasi repezi de prima sa aparitie in public. O spun chiar sefii companiei Mercedes, care au dezvaluit astazi ca urmatoarea generatie a celebrei limuzine, cunoscuta sub numele de cod W223, va debuta in mod oficial inainte de sfarsitul acestui an.

Restul informatiilor vitale, asteptate cu sufletul la gura de o intreaga planeta, inclusiv competitie, raman momentan un mister, cu mentiunea faptului ca printre dotarile disponibile se va regasi si cea mai recenta versiune a sistemului de infotainment MBUX.

Altfel, noul Mercedes S-Class este asteptat in showroom-uri alaturi de o gama variata de motorizari, urmatoarea generatie a celebrei limuzine promitand sa satisfaca gusturi fiecarui client in parte. Indiferent ca acesta prefera clasicele unitati turbo pe benzina si motorina sau are o slabiciune pentru modernele sisteme de propulsie alternativa, de tip plug-in si micro-hibrid ori... complet electrice.

In ceea ce priveste departamentul estetic, viitorul W223 ar putea miza pe o evolutie la nivel de design exterior, cu diferite detalii angulare imprumutate de la proaspat (re)lansatele CLS si A-Class, in timp ce departamentul interior promite o adevarata revolutie tehnologica.

Fotografiat cu cabina la vedere in urma cu aproape un an, noul Mercedes S-Class va renunta la marea majoritate a comenzilor fizice, urmatoarea generatie a celebrei limuzine trecand la o configuratie cu un display tactil de dimensiuni mai mult decat generoase. Din peisaj nu vor lipsi insa, daca mai trebuia mentionat, nici instrumentele de bord digitale sau materialele de calitate superioara, evident.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2020