Mercedes-Benz a lansat in Romania noua generatie de Sprinter

Mercedes-Benz a lansat in Romania noua generatie de Sprinter
  • Peste 150.000 de Sprintere sunt produse in fiecare an
  • Cel mai economic autovehicul comercial usor din clasa sa.
  • Noul Sprinter este disponibil Incepând cu 22.222 Euro fara TVA
Distribuie pe Facebook

Mercedes-Benz Sprinter 2014 a fost lansat oficial in Romania. Masina care este standardul in segmentul utilitar format din autovehicule comerciale usoare, a ajuns la o noua generatie, cu inovatii in materie de eficienta si siguranta demne de invidiat.

Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost lansat oficial in Romania, fiind disponibil pentru comanda cu livrare inca din luna septembrie. Noul Sprinter are un pret de pornire de 22.222 euro, fara TVA, pentru sasiu si de 24.999 euro, fara TVA, pentru furgon. La nivel mondial, Mercedes-Benz Sprinter simbolizeaza clasa de autovehicule comerciale cu o masa maxima admisa de 3,5 tone. Sprinter a fost intotdeauna considerat lider in segmentul sau in ceea ce priveste inovatia, iar noile sale optiuni si imbunatatiri subliniaza cu succes acest fapt. Cu cinci noi sisteme de siguranta, motorizari care respecta viitorul standard de poluare Euro VI si un design indraznet, noul Sprinter devine inca o data un punct de reper in clasa sa. Iar un lucru este clar: cu un consum extrem de redus, de 6,3 l/100 km, Sprinter se pozitioneaza pe primul loc si in ceea ce priveste consumul de carburant.

Mercedes Sprinter 2014

Noi sisteme de siguranta, in premiera mondiala

Printre sistemele ce echipeaza noul Sprinter se numara: Crosswind Assist, precum si Collision Prevention Assist, Blind Spot Assist. De asemenea, alte noi sisteme de siguranta: Highbeam Assist (controleaza automat faza lunga in functie de zona si situatia de conducere, pentru a asigura un nivel maxim de vizibilitate) si Lane Keeping Assist (avertizeaza soferul prin semnale sonore si vizuale in cazul parasirii accidentale a benzii). Inginerii de la Mercedes-Benz sunt convinsi ca utilizarea mijloacelor electronice in segmentul de autoutilitare va avea un impact pozitiv asupra statisticilor privind accidentele rutiere.

Mercedes Sprinter 2014

Primul autovehicul comercial usor din lume in conformitate cu viitorul standard de poluare Euro VI

Noul Sprinter este prima utilitara comerciala cu o gama completa de motorizari care respecta viitorul standard de poluare Euro VI. Acest lucru inseamna o reducere drastica a nivelului de emisii de oxizi de azot (NO), hidrocarburi (CnH2n) si particule. Performanta oferita de gama de motorizari diesel ramane neschimbata: aceasta cuprinde propulsoare de patru si sase cilindri, cu puteri cuprinse intre 70 kW (95 CP) si 140 kW (190 CP).

Ca o alternativa a motoarelor diesel, Mercedes-Benz Sprinter dispune si de un motor supraalimentat de 1.8 litri cu sistem de injectie directa care dezvolta 156 cp. Acelasi motor e disponibil si in versiune cu propulsie pe baza de gaz natural comprimat. Motoarele pot fi cuplate la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau la una automată cu 7 rapoarte.

Mercedes Sprinter 2014Mercedes Sprinter 2014Mercedes Sprinter 2014

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes Sprinter 2014
mai multe