Mercedes cheama in service mai multe masini deoarece bordul li s-ar putea dezlipi

Mercedes cheama in service mai multe masini deoarece bordul li s-ar putea dezlipi
  • Mercedes cheama in service mai multe masini deoarece bordul li s-ar putea dezlipi
  • Cand The best or nothing nu este nimic mai mult decat o gaselnita a oamenilor de la marketing
Distribuie pe Facebook

Cand The best or nothing nu este nimic mai mult decat o gaselnita a oamenilor de la marketing.

Sfarsitul acestei saptamani marcheaza debutul a doua noi campanii de rechemare in service pentru masinile comercializate de Mercedes peste Ocean, in SUA. Prima astfel de actiune vizeaza 8.186 de unitati apartinand gamei de produse GLE.

Altfel spus, aproximativ 7.500 de exemplare GLE350 fabricate in intervalul 9 aprilie 2019 - 19 martie 2020, la care se adauga alte 686 de bucati GLE450 asamblate intr-o perioada similara de timp ar putea avea probleme cu luminile pentru marsarier, potrivit primelor detalii publice.

Mercedes GLE - Galerie foto

Mai precis, acestea risca sa ramana aprinse inclusiv dupa ce mersul cu spatele s-a incheiat, iar transmisia a fost scoasa din R. Inutil de mentionat, neplacuta situatie va fi rezolvata fara ca clientul sa scoata vreun ban din propriul buzunar.

La fel se va intampla si in cazul celei de-a doua campanii de rechemare in service, care vizeaza doar cinci exemplare GLE350 MY2020, un GLE450 MY2020, un GLE53 MY2021 si, de asemenea, un GLS450 MY2020, conform mai multor informatii date presei de peste Ocean, din SUA.

Mercedes afirma ca respectivele masini ar putea avea o problema la nivelul plansei de bord, in sensul ca unele suprafete nu au fost lipite bine de materialul aflat la baza. Lucru capabil sa afecteze umflarea airbag-ului in caz de accident.

2020 Mercedes-Benz GLS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze 2020 Mercedes-Benz GLS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2021