Mercedes crede ca noul A-Class arata mai bine decat competitia si publica aceste imagini ca sa-si sustina teoria

  • Mercedes publica noi imagini oficiale cu cea de-a patra generatie a compactei A-Class
  • Automobilul care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 porneste in Romania de la 30.297 de euro
  • Modelul companiei germana se lauda cu trei motorizari turbo si numeroase sisteme de ultima ora
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu mai poate fi trecuta pe lista noutatilor absolute, Mercedes si-a facut timp pentru o noua sesiune foto cu cea de-a patra generatie a compactei A-Class.

Disponibila la vanzare si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la 30.297 de euro, masina care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 mizeaza pe un design agresiv, cu mai multe elemente exterioare imprumutate de la modelul CLS - coupeul cu patru portiere al companiei.

La interior, in schimb, tehnologia de ultima ora este cuvantul de ordine, cea de-a patra generatie a compactei Mercedes A-Class anuntand faruri MULTIBEAM LED, functie de masaj pentru scaunele fata si chiar un sistem de iluminare ambientala cu pana la 64 de culori diferite.

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Totodata, versiunile de top ale masinii care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 mai ofera, la nivelul plansei de bord, doua display-uri color cu diagonala de 10.25 de inch fiecare - dintre care unul pentru instrumentele de bord digitale, iar celalalt pentru noul sistem de infotainment MBUX.

Sub capota, cea de-a patra generatie a compactei Mercedes A-Class este disponibila in trei variante diferite de motorizare, dupa cum urmeaza: un A 180 d cu motor de 1.5 litri si 116 CP, un A 200 de 1.33 litri si 163 CP, plus un A 250 al carui propulsor de 2.0 litri dezvolta 225 CP.

In toate cazurile valorile maxime sunt livrate exclusiv puntii fata, insa modul prin care aceasta operatiune se realizeaza difera in functie de unitatea regasita in dotarea masinii care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 si consta intr-o cutie manuala sau una automata, cu dublu ambreiaj.

Asadar, acestea fiind spuse, incheiem prin a preciza ca cea de-a patra generatie a compactei A-Class se mai poate lauda inclusiv cu o crestere la nivelul ampatamentului, de unde si interiorul mai spatios ca oricand, pentru ca mai apoi sa trecem la noile imagini publicate de Mercedes.

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (128) Poze Mercedes A-Class - Galerie foto noua
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2018