Mercedes E-Class Facelift - Noi detalii ies la iveala

Mercedes E-Class Facelift - Noi detalii ies la iveala
Daca ieri ne-a facut cunostinta cu primele fotografii oficiale ale noului Mercedes E-Class Facelift, astazi internetul ne ofera posibilitatea de a afla primele detalii de ordin tehnic ce insotesc versiunea imbunatatita a automobului german.
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment ce-si va deschide larg portile pentru public incepand cu 19 ianuarie, noul Mercedes E-Class va fi disponibil la vanzare in compania unei game variate de motorizari, ce va include in componenta sa atat propulsoare pe benzina, cat si unitati diesel.

Conform primelor informatii oficiale scapate pe internet, iubitorii modelelor pe benzina vor avea la dispozitie pentru inceput o versiune E200, pusa in miscare de un propulsor turbo de doi litri si aproximativ 181 cai putere. Mai mult de-atat, cu acelasi propulsor turbo de doi litri ne vom intalni si in cazul variantei E250, puterea maxima urcand insa de-aceasta data pana la 208 CP.

Referitor la modelele diesel, noul Mercedes E-Class Facelift poate fi comandat pentru inceput intr-o versiune E200 CDI, animata de o unitate de 2.1 litri si circa 134 cai putere. Deloc suprinzator, cu aceeasi unitate de 2.1 litri ne intalnim si in cazul variantelor E220 CDI, respectiv E250 CDI, puterea maxima urcand insa dupa caz fie pana la 168, fie pana la 201 CP. In plus, pentru cei mai pretentiosi din fire, constructorul german va oferi si un model V6 de trei litri, ce dezvolta undeva in jurul a 248 cai putere.

Ca de fiecare data, versiunea de top va fi reprezentata de varianta de inalta performanta Mercedes E63 AMG, care se va bucura de serviciile unui motor V8 twin-turbo de 5.5 litri si cel putin 525 cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe