Mercedes isi lasa rivalii in urma: noul C43 AMG are 390 CP sub capota si tractiune integrala in standard

  • Mercedes a lansat la Geneva o versiune imbunatatita a lui C43 AMG
  • Automobilul german ofera in standard 390 CP si tractiune integrala
  • Modelul din Stuttgart a primit numeroase modificari si la nivel estetic
Distribuie pe Facebook

Primul C43 AMG din istoria moderna a companiei Mercedes a primit un facelift cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele aceasta la Geneva. Noul model gazduieste in compartimentul motor un V6 bi-turbo de 390 CP si ofera tractiunea integrala in standard.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul AMG GT 4-Door Coupe nu este nici pe departe singurul model de performanta lansat de Mercedes in cadrul evenimentului Geneva International Motor Show 2018.

Tot cu ocazia salonului auto elvetian, deschis publicului larg in perioada 8 - 18 martie, producator din Stuttgart a mai prezentat o versiune imbunatatita a actualului C43 AMG 4Matic, pusa la randul ei in miscare de o unitate V6.

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Spre deosebire insa de reteta originala, valorile maxime ale propulsorul bi-turbo de trei litri au urcat acum pana la 390 CP si 520 Nm, astfel ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat la 4.7 secunde.

O mare contributie la performantele noului Mercedes C43 AMG 4Matic au si cutia automata in noua rapoarte, respectiv sistemul inteligent de tractiune integrala... 4Matic, ambele oferite in echiparea standard, ca si pana acum de altfel.

Din punct de vedere estetic, versiunea imbunatatita a modelului german cu motor V6 bi-turbo propune atat blocuri optice, cat si spoilere fata / spate restilizate, plus un sistem de evacuare caracterizat de patru tips-uri rotunde.

La interior, lista cu ingrediente magice cuprinde - pe langa nelipsitele scaune sport si ornamente specifice, inclusiv instrumente de bord digitale, volan cu comenzi tactile, dar si un display de 10.25 inch pentru sistemul de infotainment.

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva
mai multe