Mercedes lanseaza G550 Night Edition

Mercedes lanseaza G550 Night Edition
Mercedes continua seria lansarilor speciale si dezvaluie noul G550 Night Edition, automobil ce va fi disponibil exclusiv pe piata auto din Japonia, in numai 100 de exemplare.
Distribuie pe Facebook

Dupa lansarea de anul trecut a modelului C63 AMG Performance Studio Edition, Mercedes revine pe piata auto din Japonia cu o noua editie speciala, ce are de-aceasta data la baza off-roader-ul G-Class.

Botezat Mercedes G550 Night Edition, noul automobil al constructorului din Stuttgart se remarca la exterior in special prin extensiile pentru aripi preluate de la versiunile AMG, extensii ce gazduiesc jante pe 18 inci cu design in cinci spite duble. De asemenea, editia speciala a crossover-ului german mai impresioneaza si prin aspectul misterios conferit de nuanta exterioara Obsidian Black, in timp ce interiorul poate fi accesorizat fie cu piele clasica de culoare rosie, fie cu piele designo de culoare alba.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, noul Mercedes G550 Night Edition se poate lauda cu un propulsor V8 de 5.5 litri, oferit in compania atat a unei transmisii automate cu sapte rapoarte, cat si a unui sistem de tractiune integrala.

Mercedes G550 Night Edition

Mercedes G550 Night Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2013