Mercedes lanseaza luna viitoare cinci masini noi ca sa ramana peste Audi si BMW

Mercedes lanseaza luna viitoare cinci masini noi ca sa ramana peste Audi si BMW
  • Mercedes lanseaza luna viitoare un nou CLA Shooting Brake
  • GLC si V-Class primesc un binemeritat facelift
  • Producatorul german vine inclusiv cu doua editii speciale
Distribuie pe Facebook

Compania germana promite sa transforme editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva in propriul show.

Numai doua saptamani ne mai despart de startul Geneva International Motor Show 2019, eveniment in cadrul caruia Mercedes va prezenta urmatoarea generatie a modelului CLA Shooting Brake.

Construit pe platforma cu tractiune fata a noilor A-Class, A-Class Sedan si CLA, viitorul break german de clasa compacta promite un design modern, plus tehnologii de ultima ora... imprumutate de la S-Class.

Organizata in perioada 7 - 17 martie, editia din acest a Salonului Auto International de la Geneva va mai gazdui si versiunea imbunatatita a lui Mercedes GLC, crossover lansat pe piata in urma cu aproape jumatate de decada.

Potrivit primelor informatii publicate de compania germana, noul model va aduce cu sine modificari estetice, optiuni proaspete la nivel de motorizari, plus sistemul de infotainment MBUX, cu control prin gesturi.

Totodata, acelasi eveniment Geneva International Motor Show 2019 va reprezinta locul ideal si pentru ca lumea publicul sa isi aduca aminte de Mercedes SL, decapotabila urmand a-si face aparitia intr-o versiune Grand Edition.

Sub forma unei variante speciale isi va face aparitia pe scena inclusiv modelul SLC - botezata Final Edition, care nu va mai prinde o alta generatie daca este sa dam crezare zvonurilor care au invadat presa germana.

Intr-un final, editia din acest a Salonului Auto International de la Geneva va mai marca si debutul unui nou V-Class, monovolumul de lux al companiei Mercedes primind de curand un facelift - unul binemeritat, am putea spune.

Daca mai era nevoie de precizat, standul germanilor va cuprinde si cateva aparitii de senzatie fara legatura cu modelele de serie, printre prototipurile ce urmeaza a fi expuse numarandu-se si conceptul unui SUV complet electric.

Mercedes lanseaza luna viitoare cinci masini noi

Distribuie pe Facebook
mai multe