Mercedes nu poate concura cu asa ceva. Numai optionalele costa cat un S-Class

Mercedes nu poate concura cu asa ceva. Numai optionalele costa cat un S-Class
  • Mercedes nu poate concura cu asa ceva
  • Numai optionalele costa cat un S-Class
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.75 litri livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 571 de cai putere. Plus 850 Nm.

Lansata pe piata acum mai bine de o decada, cea mai accesibila masina din gama Rolls-Royce redefineste termenul "accesibil". Prezentata, de curand, publicului larg, generatia cu numarul doi a luxosului Ghost porneste de la 250.000 sau, pentru a pune lucrurile si mai bine in perspectiva, un sfert de milion de lire sterline.

Cu mentiunea ca aceasta suma formata din sase cifre reprezinta doar punctul de plecare, un exemplar extrem de bine echipat ajungand sa coste chiar si 350.000 de lire sterline. Dupa cum vom vedea chiar si in urmatorul material video, realizat de publicatia Carwow.

Inainte insa de toate, tinem sa reamintim ca cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Rolls-Royce Ghost este construita pe o platforma complet noua, folosita inclusiv de Phantom si Cullinan. Asemanarile continua la nivelul motorului V12 twin-turbo de 6.75 litri, 571 de cai putere si 850 Nm.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarile disponibile, aceasta lista este probabil la fel de lunga precum Marele Zid Chinezesc. Si cuprinde inclusiv plansa de bord iluminata, plafon instelat, covorase din lana, scaune cu masaj, sistemul multimedia de top etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2020