Mercedes pregateste un rival pentru Audi A4 Vario si BMW Seria 3 GT

Mercedes pregateste un rival pentru Audi A4 Vario si BMW Seria 3 GT
BMW a extins de curand trendul Gran Turismo si la nivelul Seriei 3, in timp ce Audi lucreaza din greu la dezvoltarea unui A4 Vario. Urmeaza miscarea germanilor de la Mercedes.
Distribuie pe Facebook

Ca pasionat de automobile, este imposibil sa nu te gandesti ca traim vremuri cu adevarat interesante.

BMW a extins de curand trendul Gran Turismo si la nivelul Seriei 3, in timp ce Audi lucreaza din greu la dezvoltarea unui A4 Vario care sa concureze modelul bavarez. Asa cum era de asteptat, nici germanii de la Mercedes nu stau chiar degeaba, ultimele zvonuri venite dinspre constructorul din Stuttgart dand ca sigura aparitia unui rival pentru cele doua automobile anterior mentionate.

Mai exact, conform celor de la AutoBild, Mercedes pregateste lansarea unui soi de C-Class Hatchback, care ar trebui sa ofere un plus de spatiu pasagerilor spate - atat la nivelul picioarelor, cat si la nivelul capului, in comparatie cu versiunea sedan. De asemenea, noul Mercedes C-Class Hatchback va fi nu doar mai spatios, ci si mai costisitor comparativ cu varianta in patru usi.

Informatiile cu privire la gama de motorizari lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi exclus ca viitorii clienti sa mai aiba la dispozitie, printre altele, si urmatoarele propulsoare:

- un 2.2 CDI cu 170, 204 sau 231 cai putere;

- un 1.6 turbo cu 156 cai putere;

- un 2.0 turbo cu 184, 211 sau 252 cai putere;

- un V6 twin-turbo de trei litri si 333 cai putere.

In cazul in care zvonurile afirmate se confirma, noul Mercedes C-Class Hatchback va sosi pe piata inainte de sfarsitul anului 20.16

Distribuie pe Facebook
mai multe