Mercedes prezinta noua editie speciala GLA Edition 1

Mercedes prezinta noua editie speciala GLA Edition 1
  • Mercedes lanseaza noul GLA Edition 1
  • Modelul se remarca prin cateva detalii speciale
  • Pretul pachetului este de 6.307 euro
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu a fost lansat pe piata, iar noul Mercedes GLA poate fi deja comandat intr-o (prima) editie speciala.

Disponibil la vanzare incepand cu luna noiembrie a acestui an, noul Mercedes GLA Edition 1 poate fi comandat in patru culori speciale - Cirrus White, Mountain Grey Metallic, Orient Brown Metallic sau Designo Magno Mountingrau, caracterul exclusivist al crossover-ului german urmand a fi scos in evidenta si de jantele AMG pe 19 inci, finisate in negru si cu design in cinci spite.

Mercedes GLA Edition 1

Mercedes GLA Edition 1

De asemenea, noul Mercedes GLA Edition 1 mai impresioneaza la nivel de exterior si prin ornamentele cu aspect cromat regasite atat la nivelul spoilerului, cat si la nivelul spoilerului spate, in timp ce interiorul editiei speciale a crossover-ului german se remarca in special prin numeroasele insertii de piele, la care se mai adauga si un volan cu o parte inferioara plata, respectiv un pedalier din aluminiu.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Mercedes GLA Edition 1 se bucura de prezenta acelorasi unitati precum versiunea standard a crossover-ului german. Drept urmare, viitorii clienti vor avea la dispozitie patru propulsoare, dintre care doua pe benzina si doua pe motorina, ce ofera puteri maxime cuprinse intre 136 si 211 cai putere.

Mercedes GLA Edition 1

Mercedes GLA Edition 1Mercedes GLA Edition 1

Pachetul Edition 1 pentru modelul Mercedes GLA va putea fi achizitionat pe parcursul a numai 12 luni si poate fi achizitionat in schimbul unei sume de aproximativ 6.307 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes GLA Edition 1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2013