Mercedes-ul SL ne arata noua sa fata inaintea Salonului Auto de la Los Angeles

Mercedes-ul SL ne arata noua sa fata inaintea Salonului Auto de la Los Angeles
  • Mercedes publica prima fotografie oficiala a noului SL
  • Versiunea imbunatatita a roadster-ului german va debuta in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles
  • Modificarile operatea vizeaza atat partea estetica, cat si tehnica
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata acum mai bine de trei ani, actuala generatie roadster-ului german a fost readusa in atelierele din Stuttgart pentru cateva imbunatatiri de ordin tehnic si estetic. Rezultatul final va fi prezentat oficial la mijlocul saptamanii viitoare, in cadrul evenimentului LA Auto Show.

Mercedes continua reimprospatarea gamei sale de automobile, ultimul model luat la tinta de oficialii germani fiind roadster-ul SL.

Lansata pe piata acum mai bine de trei ani, actuala generatie a fost readusa in atelierele din Stuttgart si trecuta printr-un tratament de intinerire, care vizeaza atat partea vizuala, cat si cea tehnica.

Dupa cum precizam si anterior, rezultatul final va putea fi admirat in detaliu la mijlocul saptamanii viitoare, in cadrul evenimentului Los Angeles Auto Show 2015.

Pana atunci insa, noul Mercedes SL ni se arata intr-o prima imagine oficiala, care surprinde exclusiv modificarile aduse partii frontale.

Modificari ce constau in blocuri optice si prize de aer restilizate, toate acestea impingand urmatoarea reiteratie a roadster-ului german mai aproape de supercarul AMG GT - din punct de vedere estetic, evident.

Pentru schimbarile operate la nivelul partii posterioare mai avem ceva de asteptat, prototipurile surprinse pana acum in teste sugerand insa ca acestea vor fi limitate.

Nici despre interiorul noului Mercedes SL nu putem spune prea multe momentan, un alt mare mister reprezentandu-l gama de motorizari.

Drept urmare, tinem sa reamintim ca roadster-ul german dispune actualmente de doar patru propulsoare mari si late - in sase, opt sau chiar 12 cilindri, toate pe benzina si supraalimentate cu cate doua turbine.

In ceea ce priveste puterea maxima, meniul porneste cu 333 CP, continua cu 455 CP, respectiv 585 CP si se incheie in cele din urma cu 630 CP.

Versiunea standard SL400 accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 5.2 secunde, pe cand varianta de top SL65 AMG reuseste sa se achite de exact aceeasi misiune in numai patru secunde.

Mercedes SL - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2015