Mercedes vrea stergerea lor de URGENTA. Primele poze cu noul CLA, scapate ACUM pe internet

Mercedes vrea stergerea lor de URGENTA. Primele poze cu noul CLA, scapate ACUM pe internet
  • Primele imagini ale noului Mercedes CLA au ajuns pe internet
  • Lansarea oficiala va avea loc chiar in cursul zilei de astazi
  • Fotografiile surprind atat interiorul, cat si exteriorul
Distribuie pe Facebook

Singurul coupe in patru portiere al clasei compacte se pregateste de o revenire spectaculoasa, programata chiar pentru sfarsitul acestei zile.

Mercedes incepe in forta anul 2019, producatorul german de automobile punand la punct ultimele detalii legate de prima aparitie in public a noului CLA.

Programat chiar pentru sfarsitul acestei zile, evenimentul in cauza si-a mai pierdut insa din stralucire odata cu aparitia timpurie a patru fotografii oficiale...

... care surprind atat la nivel de exterior, cat si in interior cea de-a doua generatie a singurului coupe cu patru usi de clasa compacta de la momentul actual.

Noul Mercedes CLA - Primele poze

Revenind la principalul subiect al acestui material, noul CLA aduce in prim plan un design proaspat si agresiv, ce are ca sursa de inspiratie modelul CLS.

Interiorul este 100% Mercedes A-Class, cu doua display-uri generoase integrate in partea superioara a bordului si pana la cinci guri de ventilatie rotunde.

Alaturi de primele fotografii oficiale cu cea de-a doua generatie a singurului coupe in patru usi de clasa compacta au ajuns pe internet si cateva detalii tehnice.

Conform publicatiei australiene Redline, dimensiunile caroseriei vor pe de-o parte (+48 mm in lungime si +53 mm in latime), insa vor si scadea in acelasi timp.

Singurul capitol in cadrul caruia noul Mercedes CLA poate spune ca a pierdut cativa milimetri este inaltimea, mai mica in cazul de fata cu aproximativ 2 mm.

Detaliile cu privire la unitatile ce vor forma gama de motorizari raman un mister la momentul actual, dar si acest aspect va fi probabil preluat de la A-Class.

La final, tinem sa precizam inca o data ca cea de-a doua generatie a singurului coupe in patru usi de clasa compacta debuteaza oficial chiar astazi, 8 ianuarie.

Noul Mercedes CLA - Primele poze

Noul Mercedes CLA - Primele poze

Noul Mercedes CLA - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2019