MG anunta lansarea unei noi generatii a masinii care concureaza cu Dacia Sandero. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum

MG anunta lansarea unei noi generatii a masinii care concureaza cu Dacia Sandero. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • MG anunta lansarea unei noi generatii a masinii care concureaza cu Dacia Sandero
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Debutul public va avea loc peste numai cateva zile, atunci cand celebrul Salon Auto International de la Geneva, ce se desfasoara, anul acesta, in Qatar, isi va deschide larg portile.

Sfarsitul lunii lui februarie va marca premiera unui nou produs marca MG - celebra companie britanica, detinuta, in prezent, de chinezii de la SAIC, anuntand recent, la inceputul saptamanii curente, lansarea celei de-a treia generatii a gamei MG3.

Asteptat sa debuteze public peste doar patru zile - atunci cand editia din acest an a legendarului Salon Auto International de la Geneva, ce se va desfasura in Qatar, isi deschide larg portile, viitorul concurent al modelului Dacia Sandero va oferi si doua display-uri color diferite.

Conform primelor informatii si detalii oficiale, noul MG3 se va mai putea lauda cu o tapiterie confectionata din piele, cusaturi realizate sub forma de carouri, instalatie de climatizare cu reglarea automata - pe doua zone, a temperaturii.

La momentul actual, continutul fisei cu specificatii de ordin tehnic nu ramane decat o mare necunoscuta - singura certitudine constand in tipul sistemului de propulsie instalat sub capota, in compartimentul motor: full-hybrid, potrivit constructorului britanic cu proprietari chinezi.

Un alt mister caracteristic celei de-a treia generatii a familiei MG3 consta in nota de plata, insa actuala masina este comercializata la preturi ce pornesc de la o suma de 14.320 de lire - un minus de 525 de lire comparativ cu modelul Dacia Sandero.

MG3 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2024