Mini John Cooper Works GP parcurge 'Ring-ul in 8 minute si 23 de secunde

Mini John Cooper Works GP parcurge 'Ring-ul in 8 minute si 23 de secunde
Aflat recent intr-o scurta vizita in cadrul complexului de la Nurburgring, modelul Mini John Cooper Works GP a reusit sa stabileasca un nou record pentru automobilele constructorului britanic.
Distribuie pe Facebook
Introdus cu ocazia Salonului Auto de la New York, eveniment organizat in primavara acestui an, noul Mini John Cooper Works GP se distinge prin numeroase atingeri speciale, precum spoilere fata / spate revizuite, praguri laterale redesenate si eleron pentru plafon special proiectat. De asemenea, multiple imbunatatiri au fost operate si la nivelul suspensiei, respectiv sistemului de franare, pachetul cu bunatati incheindu-se cu "redecorarea" interiorului, operatiune ce presupune in cazul de fata, printre altele, si indepartarea banchetei spate.

In ceea ce priveste lista cu specificatii tehnice, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este de asteptat ca editia speciala a hatchback-ului britanic sa ascunda sub capota un propulsor turbo de 1.6 litri si ceva mai mult de 215 cai putere. Indiferent insa care ar fi valoarea reala, urmatorul detaliu nu poate fi contestat de catre nimeni: noul Mini John Cooper Works GP este cel mai rapid Mini care a calcat vreodata asfaltul din complexul de la Nurburgring. In plus, cu o productie limitata la numai 2.000 de exemplare, este si unul dintre cele mai exclusiviste.

Mini JCW GP la Nurburgring

Distribuie pe Facebook
mai multe