Mitsubishi a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor e doar un Renault Clio rebranduit

Mitsubishi a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor e doar un Renault Clio rebranduit
  • Mitsubishi a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor e doar un Renault Clio rebranduit
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii respectivului automobil de dimensiuni subcompacte vor avea la dispozitie o gama extrem de variata si - totodata, familiara de motorizari, unele pe benzina, altele electrificate.

Mitsubishi continua seria lansarilor controversate si prezinta publicului larg cea de-a saptea generatie a modelului Colt, celebrul autoturism de segment B luand forma - zilele acestea - unui Renault Clio restilizat subtil. Revenit in Europa dupa o absenta de aproximativ noua ani, meniul cu pricina va fi disponibil la vanzare incepand abia din octombrie, pretul de pornire reprezentand - pentru moment - doar un mister si o necunoscuta uriase.

Mitsubishi Colt

Se stie, in schimb, ca printre optiunile oferite cumparatorilor se va regasi, mai mult sau mai putin surprinzator, si un sistem de propulsie hybrid, solutie care combina o unitate aspirata de 1.6 litri - pe benzina, cu doua motoare electrice, plus o baterie litiu-ion de 1.2 kWh pentru un total de pana la 143 de cai putere; din pachet nu va lipsi insa nici binecunoscuta unitate cu o capacitate de 999 de centimetri cubi, in trei cilindri, proiectata pentru a livra persoanei de la volan 91 CP in versiunea turbo ori 67 de cai putere, daca vine vorba despre varianta aspirata.

Mitsubishi dezvaluie - de asemenea - ca noul Colt VII va fi asamblat la fabrica Renault din Bursa. Noul vehicul se bucura - fie in standard, fie optional, contra cost - si de o pereche de faruri Full-LED, de un set de jante confectionate din aliaj, de ceasuri de bord digitale, o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii Bose, un display central cu o diagonala de 9.3 inch, un volan realizat din piele, pilot automat adaptiv s.a.m.d.

Mitsubishi Colt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mitsubishi Colt
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iunie 2023