Mitsubishi completeaza gama de motorizari a noului Outlander cu o versiune Diesel

Mitsubishi completeaza gama de motorizari a noului Outlander cu o versiune Diesel
  • Mitsubishi lanseaza in Marea Britanie versiunea Diesel a noul Outlander
  • SUV-ul japonez ofera o unitate de 2.268 de centimetri cubi si 150 de cai putere
  • Pretul de vanzare al respectivului automobil porneste de la 24.999 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Divizia britanica a producatorului japonez de automobile Mitsubishi a publicat in cursul acestei zile primele fotografii si informatii oficiale ale noului Outlander Diesel.

Oferit initial doar intr-o versiune cu propulsie hibrida, noul Mitsubishi Outlander va fi disponibil la vanzare incepand de astazi inclusiv intr-o varianta cu motorizare turbodiesel.

Vorbim, mai exact, despre o unitate cu patru cilindri in linie si capacitate de 2.268 de centimetri cubi, ce dezvolta o putere maxima de 150 CP - livrati la pachet alaturi de 380 Nm.

Mitsubishi Outlander Diesel

Mitsubishi Outlander Diesel

Conform oficialilor diviziei britanice a producatorului japonez de automobile, clientii vor avea la dispozitie doua optiuni in materie de transmsie: atat o manuala, cat si o automata.

In functie de alegerea clientului, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza fie in 10.2, fie in 11.6 secunde, in timp ce viteza de top va urca fie pana la 200 km/h, fie pana la 190 km/h.

Acum, in ceea ce priveste consumul mediu de carburant, avem o valoare de 5.3 litri la 100 km pentru versiunea manuala si 5.8 litri la 100 pentru varianta automata.

Tot despre noua varianta Mitsubishi Outlander Diesel mai putem spune, de asemenea, ca aduce si o suspensie spate revizuita, plus un interior imbunatatit in special la nivel vizual.

Mitsubishi Outlander Diesel

Mitsubishi Outlander Diesel

De asemenea, la fel ca si in cazul versiunii cu propulsie hibrida, echiparile de top propun asistenta pentru monitorizarea unghiului mort sau camera video de 360 de grade.

La finalul comunicatului de presa publicat de oficialii diviziei britanice a producatorului japonez de automobile regasim pretul de pornire de 24.999 de lire sterline.

Respectivul SUV este oferit cu o garantie de cinci ani - in limita a circa 100.000 de kilometri, cumparatorii putand primi trei ani de revizii gratuite in schimbul a 700 de lire sterline.

Mitsubishi Outlander Diesel

Mitsubishi Outlander Diesel

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mitsubishi Outlander Diesel
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2016