Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul BMW X4

Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul BMW X4
  • Noul BMW X4 a fost surprins intr-o benzinarie din Germania
  • Modelul bavarez va debuta abia luna viitoare, la New York
  • Gama de motorizari include multiple optiuni diesel si pe benzina
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va debuta in mod public mai devreme de luna viitoare, atunci cand Salonul Auto de la New York isi va deschide larg portile, noul BMW X4 nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni. Mai ales acum, dupa ce crossover-ul bavarez a fost surprins si intr-o serie de fotografii reale.

Dezvaluit oficial la sfarsitul saptamanii trecute, noul BMW X4 este construit pe aceeasi platforma precum ultima generatie a crossover-ului X3, insa preia numeroase influente stilistice de la modelul X6. Asta la nivel de exterior.

Daca vine insa vorba de aspectul interior, cel de-al doilea Sports Activity Coupe din gama producatorului bavarez de automobile nu aduce nici un fel de noutate majora comparativ cu modelul pe care se bazeaza, exceptie facand pozitia soferului, respectiv a pasagerului din dreapta sa si bancheta spate.

BMW X4 - Poze Reale

Pe langa arhitectura tehnica si designul cockpit-ului, noul BMW X4 mai preia de la ultima generatie a crossover-ului X3 si gama de motorizari, viitorii cumparatori avand astfel la dispozitie numeroase unitati diesel si pe benzina, ce ofera puteri maxime cuprinse intre 184 si 313 CP.

Intr-o alta ordine de idei, cel de-al doilea Sports Activity Coupe din gama producatorului bavarez de automobile beneficiaza de un 2.0 turbo capabil sa ofere atat 184 CP (xDrive20i), cat si 245 CP (xDrive28i), dar si un 3.0 turbo care-i confera versiunii xDrive35i un total de 306 cai putere si 400 Newton-Metri.

De asemenea, noul BMW X4 poate fi comandat si in compania a doua propulsoare turbodiesel, dintre care unul de doi litri si 190 cai putere (xDrive20d) si unul de trei litri si 258 CP (xDrive30d) sau 313 CP (xDrive35d).

BMW X4 - Poze Reale

In functie de varianta aleasa, livrarea valorilor maxime catre toate cele patru roti se realizeaza fie prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte de viteza, fie cu ajutorul transmisiei Steptronic cu opt rapoarte.

Dar toate aceste detalii le stiam de aproximativ o saptamana intreaga, drept pentru care ne indreptam intreaga atentie catre primele fotografii ce ne prezinta noul BMW X4 in lumea reale.

Surprins intr-o benzina din orasul german Munchen, exemplarul in cauza reuseste sa iasa in evidenta in special datorita nuantei exterioare Deep Sea Blue Metallic, servita in compania unor jante pe 18 inci cu design in cinci spite duble.

BMW X4 - Poze Reale

Sursa Foto: bimmertoday.de

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW X4 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2014