Monovolumul cu dotari de limuzina. Are scaune cu masaj, suport pentru picioare si Apple CarPlay

Monovolumul cu dotari de limuzina. Are scaune cu masaj, suport pentru picioare si Apple CarPlay
  • Citroen publica o noua serie de clipuri cu versiunea imbunatatita a modelului C4 Picasso
  • Monovolumul francez se lauda cu numeroase dotari de lux, precum scaune cu masaj si suport pentru picioare
  • Principala noutate la nivel de motorizari o reprezinta un benzinar turob de 1.2 litri si 130 CP
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la inceputul saptamanii trecute, noul Citroen C4 Picasso se bucura de o gama larga de dotari specifice segmentului de lux.

Restilizarile semnificative operate la nivelul partii frontale si detaliile 3D inserate in interiorul blocurilor optice posterioare il vor da numaidecat de gol, insa adevarul este ca noul Citroen C4 Picasso impresioneaza mai degraba prin cabina sa decat prin modul in care arata la exterior.

Iar atunci cand spunem cabina, ne referim in special la echipamentele aici, scaunele cu functie de incalzire si masaj, respectiv suport pentru picioare urmand a face deliciul pasagerilor. La inaltime se vor ridica, de asemenea, si parbrizul, respectiv plafonul panoramic sau sistemul multimedia cu ecran tactil de sapte si compatibilitate Apple CarPlay / Android Auto.

Tot la capitolul tehnologii notabile mai putem trece, de asemenea, si navigatia 3D, portbagajul pe care il poti deschide cu ajutorul piciorului atunci cand ai mainile ocupate sau sistemele de siguranta activa COFFEE BREAK ALERT, ADAPTIVE CRUISE CONTROL, ACTIVE SAFETY BRAKE.

In ceea ce priveste gama de motorizari, reamintim ca principala noutate adusa de versiunea imbunatatita a monovolumului francez o reprezinta un benzinar turbo de 1.2 litri si 130 cai putere, disponibil exclusiv in compania unei transmisii automate cu sase rapoarte. Clientii au insa la dispozitie si cateva unitati diesel, varful de gama gazduind 150 CP sub capota.

Dar toate aceste detalii le stiam deja, asa ca trecem direct la noile clipuri video ce surprind in detaliu modelul Citroen C4 Picasso Facelift:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2016