Motivul pentru care aceasta camioneta costa aproape cat un S-Class nou-nout. VIDEO

Motivul pentru care aceasta camioneta costa aproape cat un S-Class nou-nout. VIDEO
  • Acest GMC Sierra 3500HD Denali costa putin peste 80.000 de dolari
  • Exemplarul in cauza ofera sub capota un V8 diesel cu 445 CP si 1.234 Nm
  • Meniul disponibil cuprinde inclusiv scaune ventilate si ecrane in tetiere
Distribuie pe Facebook

O camioneta care costa aproape cat un S-Class nou-nout? Fa cunostinta cu GMC Sierra 3500HD Denali!

Trecuta de curand printr-un binemeritat facelift, cea mai recenta generatie a camionetei GMC Sierra se vinde in SUA la preturi incepand de la putin peste 33.000 de dolari. In versiunea de top insa, nota de plata depaseste chiar si 80.000 de dolari, dupa cum putem observa inclusiv din urmatorul material video.

Parte a seriei 3500HD Denali, exemplarul in cauza impresioneaza atat prin dimensiunile impozante ale caroseriei, cat si prin motorizarea instalata sub capota: un V8 diesel de 6.6 litri si 445 de cai putere, a carei atractie principala o reprezinta, fara doar si poate, cuplul maxim de 1.234 de Nm.

Seria vestilor bune continua cu numeroasele dotari premium de la interior, ce-i confera respectivei camionete GMC Sierra un aer de lux si exclusivitate. Vorbim, evident, tapiterie din piele partial perforata, scauna fata cu actionare electrica si functii de incalzire, plus ventilatie, instalatie audio cu sapte difuzoare Bose...

... climatizare cu reglare automata a temperaturii pe doua zone, pornire a motorului fara cheie, display tactil cu diagonala de 8 inch, compatibilitate Android Auto / Apple CarPlay, incarcare wireless a telefonului mobil, dar si sistem multimedia pentru ocupantii banchetei spate.

Acum, daca vine vorba despre pretul de vanzare, impresionanta camioneta 3500HD Denali scoate la inaintare o nota de plata de 82.050 de dolari in configuratia de fata. Ca o comparatie, un Mercedes S-Class nou-nout porneste in SUA de la 94.250 de dolari, cea mai ieftina versiune fiind S-ul 450 cu motor V6.

Distribuie pe Facebook
mai multe