Motorizare romaneasca pentru limuzina americana Ford Fusion

Motorizare romaneasca pentru limuzina americana Ford Fusion
Daca cea de-a cincea generatie a modelului Ford Mondeo intarzie sa-si faca aparitia pe piata europeana, versiunea comercializata in Statele Unite ale Americii este pe cale sa primeasca primele modificari din cariera sa.
Distribuie pe Facebook

Lansata in cadrul editiei din 2012 a Salonului Auto International de la New York, cea mai noua generatie a modelului Ford Fusion va fi disponibila in curand si in compania unei motorizari EcoBoost cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri.

Conform oficialilor constructorului american, unitatea respectiva va fi construita la uzina Ford din Craiova, Romania - uzina care, asa cum am precizat si anterior, se ocupa si de productia Motorului International al Anului 2013, propulsorul 1.0 EcoBoost.

Revenind insa la modelul de peste Ocean, atunci cand va fi echipat cu motorizarea 1.5 EcoBoost, acesta va beneficia de pana la 178 cai putere si 240 Newton-Metri, valori maxime ce vor fi puse la dispozitia rotilor fata prin intermediul unei cutii automate cu sase rapoarte.

Pentru cei care vor sa se bucure insa de combinatia unitate turbo, plus transmisie manuala (cu sase rapoarte), automobilul constructorului american poate fi comandat si intr-o versiune 1.6 EcoBoost, inzestrata cu 178 cai putere si 249 Newton-Metri.

De asemenea, varianta 2014 a modelului Ford Fusion va mai fi comercializata si alaturi de un 2.5 aspirat de 175 cai putere, respectiv un 2.0 EcoBoost de 240 cai putere, ce ofera in mod optional un sistem de tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2013