Motorul turbo, aerul conditionat si luminile LED sunt standard. Cat costa in Romania noua masina construita la Craiova

  • Noul Ford Ecosport porneste in Romania de la 15.400 euro
  • Versiunea de baza ofera un motor 1.0 Ecoboost de 125 CP
  • Echiparea standard include AC, bancheta rabatabila s.a.m.d
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt din toamna lui 2017, varianta imbunatatita a modelului Ford Ecosport se vinde in Romania la preturi care pornesc de la 15.400 de euro.

In versiunea de baza, crossover-ul asamblat la Craiova este pus in miscare de un motor turbo cu capacitatea cilindrica de un litru si puterea maxima de 125 CP, cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Cel mai ieftin Ford Ecosport este comercializat pe piata din Romania alaturi de ABS, ESC, jante din otel pe 16 inch, dar si lumini de zi cu tehnologie LED, avertizare la franarea de urgenta, aer conditionat manual sau bancheta spate rabatabila.

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de altfel, si sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri, airbag-ul pentru genunchiul soferului, geamurile fata cu actionare electrica, volanul imbracat in piele si radio-ul cu ecran TFT de 4.2 inch.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in toamna anului trecut, crossover-ul asamblat la Craiova are o lungime totala de 4.096 milimetri si o capacitate de incarcare a portbagajului de 356 litri.

Pe langa motorul turbo cu capacitatea cilindrica de un litru si puterea maxima de 125 CP despre care discutam anterior, fanii unitatilor pe benzina mai au la dispozitie si o varianta Ford Ecosport 1.0 Ecoboost cu 140 CP sub capota.

Totodata, gama de motorizari mai include si doua unitati diesel, ambele cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri - un TDCi de 100 CP si un Ecoblue sinonim cu 125 CP, cu mentiunea ca cel din urma se bucura de tractiune integrala.

Apoi, exceptand versiunea de baza Trend, clientii crossover-ului asamblat la Craiova mai au la dispozitie si celebrele echipari Titanium, respectiv ST-Line, care pluseaza cu jante din aliaj, pilot automat si Keyless Start, printre altele.

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2018