N-au liniste pana nu detroneaza Tesla. Nemtii de la Porsche anunta imbunatatiri pentru Taycan

N-au liniste pana nu detroneaza Tesla. Nemtii de la Porsche anunta imbunatatiri pentru Taycan
  • Noutatile debuteaza in luna octombrie
  • Lista include un incarcator AC de 22 kW
  • Clientii vor putea alege din 7 culori noi pentru caroserie
Distribuie pe Facebook

Porsche Taycan va primi, la finalul acestui an, o serie de imbunatatiri. Printre acestea se numara sapte nuante noi pentru caroserie si posibilitatea de incarcare la curent alternativ cu 22 kW.

Porsche Taycan este primul model 100% electric fabricat de brand-ul din Stuttgart iar debutul oficial a avut loc in urma cu un an. Chiar si asa, modelul cu zero emisii de la Porsche va primi, incepand cu luna octombrie, o serie de imbunatatiri.

Porsche Taycan

Lista debuteaza cu sapte culori noi pentru caroserie si anume Mahogany Metallic, Frozenberry Metallic, Cherry Metallic, Coffee Beige Metallic, Chalk, Neptune Blue si Ice Grey Metallic.

Avem apoi un Head-up Display color (optional) imbunatatit, functia Smartlift va fi standard pentru suspensia adaptiva (permite ridicarea automata a garzii la sol in anumite situatii, spre exemplu la trecerea peste limitatoare de viteza), iar inginerii au umblat inclusiv la performante.

Porsche Taycan

In sensul ca acceleratia de la 0 la 200 de km/h se va realiza in 9.6 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid decat in prezent.

Totodata, Porsche ofera, contracost desigur, un incarcator AC de 22 kW pentru a scurta durata de incarcare la statii cu curent alternativ, atunci cand accesul la statiile de incarcare rapida cu curent continuu nu este posibil.

Porsche Taycan

Ca tot suntem la capitolul incarcare, functia Plug&Charge (permite plata automatizata a incarcarii in reteaua Ionity) va fi extinsa la inca 12 tari incepand de anul viitor.

Porsche Taycan

Nu in ultimul rand, Porsche le pune clientilor la dispozitie o gama mai larga de functii suplimentare pe care le pot cumpara prin internet cu Functions on Demand.

Porsche Taycan

Lista actualizata include Active Lane Keep Assist, InnoDrive, Porsche Intelligent Range Manager sau Power Steering Plus. Acestea sunt disponibile fie la pret integral fie pe baza unui abonament lunar cu primele trei luni gratuite.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche Taycan
mai multe