N-o avea el chiar 300 CP sub capota, insa noul Astra OPC Line e un hatchback al naibii de atragator.

N-o avea el chiar 300 CP sub capota, insa noul Astra OPC Line e un hatchback al naibii de atragator.
  • Opel introduce pe lista de optionale a noului Astra un pachet OPC Line
  • Meniul cu pricina se traducere prin spoilere, respectiv praguri restilizate
  • Optiunea este disponibila alaturi de echiparile Active, Dynamic si INNOVATION
Distribuie pe Facebook

Nerabdator pana la primul contact cu noul Opel Astra OPC? Urmatoarea generatie a hot-hatch-ului german mai intarzie cel putin un an, fanii sportivei compacte din Russelsheim fiind nevoiti sa se multumeasca pentru moment cu o versiune... OPC Line Sport Pack.

Vesti bune pentru fanii noului Opel Astra. Incepand chiar de... acum, cei care planuiesc sa puna mana pe un exemplar al hatchback-ului german pot opta in premiera pentru un pachet estetic OPC Line.

Oferit in schimbul unei sume de 1.150 de euro, meniul cu pricina cuprinde atat un set de spoilere restilizate pentru un surplus vizibil de sportivitate, cat si o pereche de praguri laterale proeminente.

Modificarile tehnice lipsesc cu desavarsire din peisaj, cei care opteaza pentru pachetul estetic OPC Line avand la dispozitie exact aceleasi motorizari precum clientii versiunilor de echipare Active, Dynamic si INNOVATION.

In libera traducere, asta inseamna o gama variata de unitati turbo pe benzina si motorina, cu capacitati cilindrice de pana la 1.598 de centimetri cubi, respectiv puteri maxime cuprinse intre 105 si 200 CP.

Opel Astra OPC Line Sport PackOpel Astra OPC Line Sport Pack

Drept urmare, in functie de alegerea clientului, acceleratia de la 0 la 100 km/h se poate realiza fie in 12.7, fie in 7.0 secunde. In ceea ce priveste viteza de top, versiunea de baza se opreste la 195 km/h, pe cand varianta de top la 235 km/h.

Consumul mediu de carburant reprezinta principala prioritate? Cu propulsorul CDTi de 1.6 litri, indiferent ca vorbim despre cel de 110 CP sau despre cel de 136 CP, acesta nu va depasi 3.5 litri la 100 de kilometri.

Acum, daca tot am lamurit cum sta treaba cu proaspat lansatul OPC Line Sport Pack, tinem sa reamintim si pretul de vanzare al celei de-a cincea generatii a modelului Opel Astra, pret care in Romania porneste de la 15.115 euro (TVA inclus).

Germanii ofera in schimbul respectivei sume de bani nivelul de echipare Selection, incompatibil cu meniul estetic anterior amintit. Plus, in cazul in care chiar mai conteaza, un motor turbo de un litru si 105 CP.

Opel Astra OPC Line Sport Pack

Opel Astra OPC Line Sport Pack

Opel Astra OPC Line Sport Pack

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Opel Astra OPC Line Sport Pack
mai multe