Ne asteptam la asta de la Audi sau BMW, insa nu si Volvo. Suedezii anunta masina cu motor de 2 litri si 367 CP

Ne asteptam la asta de la Audi sau BMW, insa nu si Volvo. Suedezii anunta masina cu motor de 2 litri si 367 CP
  • Volvo publica primele fotografii si informatii oficiale ale noilor S60 si V60 Polestar
  • Cele doua modele suedeze de inalta performanta ofera acum un benzinar de 2 litri si 367 de cai putere
  • Noua este si transmisia automata cu opt rapoarte sau jantele cu dimensiuni de 20 de inch
Distribuie pe Facebook

Volvo a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noilor S60 si V60 Polestar. Versiunea imbunatatita a celor doua modele suedeze de inalta performanta adopta sub capota o motorizare de 2.0 litri si 367 CP, dotata atat cu turbina, cat si cu compresor mecanic.

In timp ce intreaga planeta asteapta cu sufletul la gura versiunea Polestar a noilor Volvo S90 si V90, divizia sport a companiei suedeze a pregatit un facelift pentru actualele S60 si V60 Polestar.

Cele mai importante modificari au fost operate sub capota, varianta imbunatatita a celor doua modele de inalta performanta renuntand la motorizarea in sase cilindri in favoarea uneia cu numai patru.

Noile Volvo S60 si V60 PolestarNoile Volvo S60 si V60 Polestar

Noile Volvo S60 si V60 Polestar

Si asta fara ca puterea maxima sa aiba de suferit, noul propulsor de doi litri dotat atat cu turbosuflanta, cat si cu compresor mecanic livrand tuturor celor patru roti undeva in jurul a 367 CP.

Operatiuna cu pricina se realizeaza de-aceasta data prin intermediul unei cutii automate cu un total de opt trepte, timpul necesar realizarii sprintului 0 - 100 km/h coborand astfel pana la 4.7 secunde.

Despre viteza maxima nu avem, in schimb, niciun fel de noutate, varianta imbunatatita a modelelor Volvo S60 si V60 Polestar venind in continuare alaturi de o limitare la 250 kilometri pe ora.

Noile Volvo S60 si V60 Polestar

Noile Volvo S60 si V60 PolestarNoile Volvo S60 si V60 Polestar

Referitor la partea estetica, noile jante pe 20 inch - care ascund discuri de franare cu dimensiuni de pana la 371 de milimetri, reprezinta singura diferenta comparativ cu versiunea initiala.

Agresivitatea exterioara este transpusa la interior printr-un volan cu design in trei spite, o pereche de scaune cu suport lateral marit, dar si insertii de piele, accente de alcantara sau ornamente din carbon.

In ceea ce priveste productia si disponibilitatea, varianta imbunatatita a modelelor Volvo S60 si V60 Polestar va ajunge pe 47 de piete diferite (de la 13), in timp ce numarul exemplarelor construite anual se va dubla, de la 750 la 1.500.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Noile Volvo S60 si V60 Polestar
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2016