Nemtii au innebunit cand au vazut imaginile astea. Bordul noului Mercedes G-Class a ajuns pe internet!

Nemtii au innebunit cand au vazut imaginile astea. Bordul noului Mercedes G-Class a ajuns pe internet!
  • Bordul noului Mercedes G-Class a ajuns pe internet
  • Off-roader-ul german prezinta un design inspirat de E-Class
  • Clientii vor putea opta si pentru ceasuri digitale
Distribuie pe Facebook

Este mare scandal zilele acestea in Stuttgart dupa ce mai multe fotografii cu bordul noului Mercedes G-Class au ajuns pe internet. Imaginile respective au fost publicate mai intai pe site-ul olandezilor de la Auto Week, insa ulterior au disparut de la sursa.

Ca nemtii de la Mercedes pregatesc o noua generatie a modelului G-Class, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret. Ba dimpotriva: urmatoarea reiteratie a legendarului off-roader din Stuttgart a fost surprinsa pana acum in nenumarate filme si fotografii spion.

Marea surpriza a venit insa ieri, atunci cand mai multe imagini cu plansa de bord a respectivului automobil au ajuns pe internet. Publicate in premiera intr-un material realizat olandezii de la Auto Week, pozele in cauza au disparut la scurt timp distanta de la sursa.

Din nefericire pentru nemtii de la Mercedes, fotografiile au fost preluate instant si de catre ale ziare / reviste de specialitate, astfel ca sefii companiei din Stuttgart nu mai au ce face pentru a le indeparta de pe internet. Ghinion, dupa cum ar spune anumite persoane de pe la noi.

Lasand acum in urma politica si revenind asupra subiectului principal al acestui material, incepem prin a spune ca urmatoarea generatie a modelului G-Class pregateste o revolutie la nivel de interior. Sau, mai corect, spus la nivelul panoului de bord.

Intr-o alta ordine de idei, viitoarea reiteratie a legendarului off-roader de la Mercedes isi va intampina pasagerii (fata) alaturi de mai multe elemente inspirate de actualul E-Class, precum comenzile sistemului de climatizare. Ori, de ce nu, gurile de ventilatie cu design turbionar.

Totodata, panoul de bord prezinta o configuratie cu un display supradimensionat si ceasuri clasice, de tip analog, insa nu este deloc exclus ca cele din urma sa fie inlocuite la randul lor cu unele digitale. Pana la urma urmei, asa se intampla si in cazul lui E-Class.

Premiera mondiala a urmatorului G-Class va avea loc la inceputul anului 2018, spun ultimele zvonuri, in cadrul Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit intre 14 si 28 ianuarie. Pana atunci, asteptam noi "scapari" legate de legendarul model nemtesc.

Mercedes G-Class - Poze Interior

Mercedes G-Class - Poze Interior

Mercedes G-Class - Poze Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes G-Class - Poze Interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2017