Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard

Nemtii au lansat o noua masina pe piata din Romania. Are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard
  • Audi lanseaza in Romania noul SQ2
  • Crossover-ul de 300 CP pleaca de la 47.783 de euro
  • Tractiune integrala este standard
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste valoarea notei de plata, prima generatie a subcompactei Audi SQ2 pleaca de la 47.783 de euro.

Anuntata inca de la sfarsitul anului trecut, in cadrul Salonului Auto de la Paris, noua versiune de top a gamei Audi Q2 a fost lansata zilele acestea si pe piata din Romania. Livrata la pachet alaturi de o motorizare turbo de doi litri si 300 de cai putere, varianta de performanta SQ2 porneste de la 47.783 de euro.

O cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus celebrul sistem de tractiune integrala sunt oferite in standard, ceea ce face ca subcompacta nemtilor sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 4.8 secunde. Viteza maxima este, deloc surprinzator, de 250 de kilometri pe ora.

De cealalta parte, noua versiune Audi SQ2 se remarca atat printr-o pereche de spoilere agresiv stilizate, cat si printr-un set de jante din aliaj pe 18 inch. Volanul sport cu parte inferioara plata si scaunele cu suport lateral marit se numara, in schimb, printre principalele atractii ale crossover-ului de 300 de cai putere.

Echiparea standard, pe langa cutia automata si tractiunea integrala, mai cuprinde si directie progresiva, diferential blocabil electronic sau limitator de viteza variabil. Nu lipsesc din meniu, de altfel, nici bancheta spate rabatabila, sistemul audio cu patru difuzoare ori instalatie de climatizare manuala, de exemplu.

Prima generatie a subcompactei Q2 mai este comercializata de nemtii de la Audi si in compania unui benzinar cu doar trei cilindri, de un litru, dar si impreuna cu un motor 1.5 TFSI. Totodata, clientii romani mai au la dispozitie si un al doilea benzinar turbo de doi litri, care dezvolta o putere maxima de numai 190 CP.

Cat despre lista cu optiuni diesel, ei bine... marea batalie se da intre un 1.6 si un 2.0 TDI, cu 116 si 250, respectiv 150 de cai putere si 340 Nm sub capota.

Audi SQ2

Audi SQ2

Audi SQ2

Audi SQ2

Audi SQ2

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2019