Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 408, probabil cel mai frumos SUV Coupe din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 408, probabil cel mai frumos SUV Coupe din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite!
  • Peugeot prezinta oficial noul 408, probabil cel mai frumos SUV Coupe din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor rivali precum Renault Arkana, respectivul model va fi disponibil, initial, atat intr-o versiune pe benzina, cat si intr-o varianta echipata cu un sistem de propulsie plug-in hybrid. Ulterior, cumparatorii vor avea la dispozitie si o savoare 100% electrica, daca este sa dam crezare spuselor conducerii companiei producatoare.

Asa cum au promis anterior, inca de acum sapte saptamani, francezii de la Peugeot au dezvaluit oficial, chiar in ultima jumatate a lunii iunie, primul lor SUV cu alura de Coupe - noul 408 pornind pe urmele actualului Renault Arkana alaturi de un design extrem de atragator, lista atractiilor principale debutand cu grila radiatorului, care-i insufla automobilului din Hexagon un aer de concept.

Peugeot 408 Coupe - Galerie foto

Peugeot 408 Coupe - Galerie foto

Peugeot 408 Coupe - Galerie foto

Meniul specific departamentului exterior continua, oarecum inutil de mentionat, cu luminile de zi verticale, inspirate de coltii unui leu, cu capota bombata a motorului, cu aripile laterale proeminente, insotite de jante din aliaj cu un diametru de pana la 20 de inch, cu linia alungita a plafonului. Si, nu in ultimul rand, stopurile unite, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o banda de culoare neagra si nu iluminata.

Instrumentele de bord digitale, display-ul central de dimensiuni generoase, volanul hexagonal si scaunele atent sculptate se numara - in schimb, printre elementele ce promit sa transforme interiorul intr-un loc imposibil de lasat in urma. Din meniu nu lipsesc, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii, nici boxele de la Focal, nici asistentul pentru vederea pe timp de noapte.

Cat despre ingredientele caracteristice pachetului tehnic, noul 408 isi va intampina, initial, clientii atat intr-o versiune I3 turbo, de 1.2 litri si undeva in jurul a 130 CP, pe benzina, cat si intr-o varianta plug-in hybrid - cu un benzinar turbo cu patru cilindri, o capacitate de 1.6 litri si un motor electric in dotare, de 180 ori 225 CP. Peugeot va completa, ulterior, reteta rivalului lui Renault Arkana si cu o aroma 100% pe baterii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (184) Poze Peugeot 408 Coupe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2022