Nemtii de la Mercedes-Benz se pregatesc sa lanseze cele mai recente rulote Vito Marco Polo

Nemtii de la Mercedes-Benz se pregatesc sa lanseze cele mai recente rulote Vito Marco Polo
  • Mercedes-Benz va lansa cea mai noua generatie de rulote Vito Marco Polo
  • Acestea vor fi prezentate in cadrul targului Caravan Salon de la Dusseldorf
  • Momentan rulotele de serie Mercedes-Benz sunt disponibile doar in Europa
Distribuie pe Facebook

Mercedes-Benz va lansa saptamana viitoare cu ocazia targului Caravan Salon din Dusseldorf, cele mai recente rulote care au la baza modelul Vito.

Producatorul german lansa anul trecut prima rulota de serie, bazata pe modelul Vito, si cunoscuta sub numele de Marco Polo. Acum, cu ocazia Caravan Salon, un eveniment important destinat acestui segment de piata, care are loc anul acesta la Dusseldorf, nemtii vor sa aduca cea mai recenta generatie a rulotelor Vito Marco Polo.

Mercedes-Benz Vito Marco Polo

Gandita ca un competitor serios pentru cealalta rulota de serie de pe piata, dezvoltata de aceasta data de cei de la Volkswagen si botezata California, constructorul din Stuttgart spune despre Marco Polo ca este "un partener de drum functional si flexibil, nu doar pentru familiile tinere, ci si pentru fanii sportului si iesitului in natura."

Mercedes-Benz Vito Marco PoloMercedes-Benz Vito Marco Polo

In cadrul acestui targ vor fi prezentate mai multe editii noi ale modelului, incepand cu varianta Edition. Aceasta vine in plus fata de generatia precedenta cu pachetul exterior Sport, cu jante pe 17 inci si cu un sistem de infotainment, navigatie si de climatizare vizibil imbunatatite.

Mercedes-Benz Vito Marco Polo

Cea de-a doua versiune se numeste Activity Edition si se adreseaza clientilor care nu doresc sa investeasca atat de multi bani intr-o rulota. Desi aceasta vine cu aceleasi schimbari in ceea ce priveste sistemul de infotainment, navigatia si sistemul de climatizare de care beneficiaza versiunea descrisa anterior, sunt diferentiate de unele detalii cosmetice dar si de o gama de motoare mai slabe. In configuratie standard, Marco Polo Activity Edition propune un propulsor de 88 de cai putere si tractiune pe fata, in timp ce varful de gama il reprezinta motorul de 190 de cai si tractiune integrala.

Mercedes-Benz Vito Marco Polo

Clientii care vor o versiune ceva mai agresiva, isi pot indrepta atentia catre versiunea AMG Line sau inspre Vansportcamper, la a carei dezvoltare au ajutat specialistii de la Terracamper.

Mercedes-Benz Vito Marco Polo

Chiar daca in acest moment, Mercedes-ul Vito Marco Polo este disponibil pentru achizionare doar in Europa, producatorul german a declarat ca daca se gasesc destui clienti peste ocean, nu este exclus ca si americanii sa beneficieze de aceasta rulota pe viitor. In Statele Unite, acest fenomen este foarte raspandit, iar in ceea ce priveste vehiculele comerciale Mercedes, foarte multe companii se ofera deja sa iti transforme duba germana intr-o rulota in adevaratul sens al cuvantului.

Mercedes-Benz Vito Marco Polo

Mercedes-Benz Vito Marco Polo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes-Benz Vito Marco Polo
mai multe