Nemtii de la Opel au publicat preturile noului Grandland X. Sunt mai mici decat crezi

Nemtii de la Opel au publicat preturile noului Grandland X. Sunt mai mici decat crezi
  • Opel a publicat preturile noului Grandland X
  • Acestea se aplica doar pietei din Germania
  • SUV-ul va debuta la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Noul Opel Grandland X are acum si o lista de preturi, ce-i drept, doar pentru piata din Germania. Cel mai mare membru al familiei X va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, urmand ca mai apoi sa fie publicate preturile pentru celelalte piete de desfacere.

In ultimul an, gama X a nemtilor de la Opel a crescut semnificativ, ajungand acum sa includa doua modele noi, pe langa Mokka X. Este vorba desigur de Crossland X, care a inlocuit Meriva, si de fratele sau mai mare, Grandland X.

Opel Grandland X

Ultimul dintre acestea a debutat online la inceputul acestui an si este dezvoltat pe aceeasi platforma cu Peugeot-ul 3008. Masoara 4.48 metri lungime iar portbagajul poate inghiti pana la 514 litri de bagaje. Insa stiam deja toate aceste detalii, singura necunoscuta din oferta lui Grandland X ramanand lista de preturi.

Opel Grandland X

Cum mai este putin pana la lansarea sa oficiala din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, am aflat-o si pe aceasta. Ce-i drept, pentru piata din Germania deocamdata. Restul clientilor vor afla imediat dupa unul dintre cele mai importante Saloane europene.

Opel Grandland X

In tara mama, noul model de la Opel pleaca de la 23.700 de euro, cu aproape 2.000 de euro mai putin decat "geamanul" de la Peugeot. Pentru acesti bani, clientii vor primi propulsorul de 1.2 litri turbo, pe benzina, capabil de 130 de cai putere si 230 Nm cuplu.

Opel Grandland X

Gama de motorizari diesel ofera in acest moment o singura unitate, cea de 1.6 litri, cu 120 de cai putere si 300 Nm cuplu. Asa cum era de asteptat, aceasta este putin mai scumpa decat versiunea pe benzina, avand un pret de pornire de 26.500 de euro. Ambele agregate sunt de ultima generatie si propun asadar emisii scazute, fiabilitate si economie de carburant.

Opel Grandland X

Constructorul din Russelsheim sustine ca ulterior isi vor face aparitia mai multe propulsoare, cateva dintre ele urmand sa se adreseze clientilor care doresc ceva mai multa putere. Printre acestea s-ar putea regasi si o posibila versiune OPC.

Opel Grandland X

Opel Grandland X sta foarte bine la capitolul tehnologie, unde ofera inca din standard sisteme precum avertizare la parasirea benzii de circulatie, recunoasterea semnelor de circulatie, asistenta la pornirea din panta, alerta coliziune frontala, asistenta la parcare cu camera de 360 de grade, compatibilitate Bluetooth sau o bancheta spate rabatabila 40:60.

Opel Grandland X

Pe lista de dotari optionale regasim echipamente mult mai sofisticate, insa care au si un pret pe masura. Printre acestea regasim cruise control-ul adaptiv sau o trapa electrica, panoramica.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Opel Grandland X
mai multe