Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
Distribuie pe Facebook

Sub capota, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie inclusiv un sistem de propulsie suta la suta electric - daca mai trebuia cumva mentionat.

Primele zile ale anului 2023 marcheaza debutul unui nou produs semnat Hyundai, sud-coreenii publicand, la inceputul acestei saptamani, un numar de cinci fotografii si 18 schite ale viitorului Kona. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, respectivul automobil se remarca in special prin design-ul extrem de spectaculos al caroseriei.

Hyundai Kona

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv doua display-uri supradimensionate - unul pentru instrumentele de bord digitale si configurabile, iar altul pentru sistemul multimedia compatibil cu aplicatiile Android Auto / Apple CarPlay, seria vestilor bune continuand cu un volan in trei spite, plus o larga varietate de comenzi fizice, amplasate la nivelul consolei centrale.

Detaliile privind gama de motorizari a modelului cu lungimea de 4.355 de milimetri nu reprezinta decat un mister la acest moment, Hyundai limitandu-se la a dezvalui ca noua generatie Kona va fi disponibila atat in versiuni ICE, cat si in variante HEV. Clientii vor putea opta, dupa cum precizam anterior, si pentru o savoare EV, despre care se speculeaza ca va beneficia de o putere de 204 cai.

Hyundai Kona

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Hyundai Kona
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2023