Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un motor turbo de 1.6 litri si aproape 200 de cai putere, pe benzina. Potrivit primelor detalii de ordin tehnic prezentate publicitatii.

Dezvelita publicului larg cu doar trei saptamani in urma, chiar la inceputul lunii ianuarie, cea mai recenta generatie a produsului disponibil sub denumirea de Kona stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pana la finalul anului 2023, noua masina cu lungimea de 4.355 de milimetri a companiei sud-coreene Hyundai se remarca numaidecat prin aspectul extrem de spectaculos al caroseriei in cinci portiere, insa nici jantele cu un diametru de pana la 19 inch nu vor trece complet neobservate - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic. Seria vestilor bune continua la interior - acolo unde lista atractiilor principale cuprinde si ceasuri de bord digitale, configurabile.

Proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum T-Roc, respectiva reteta pluseaza cu o gama variata de motorizari, potentialii cumparatori urmand sa fie intampinati, conform primelor informatii oficiale date publicitatii, si de o unitate turbo de 1.6 litri - pe benzina, capabila sa livreze persoanei de la volan aproximativ 198 de cai. Printre optiunile anuntate anterior, la momentul premierei mondiale, se mai regaseste si un sistem de propulsie suta la suta electric, o versiune hibrida cu o putere de circa 141 CP, livrata alaturi de un agregat de 1.6 litri, de aceasta data fara turbo, completand puzzle-ul cu pricina.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2023