Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un sistem de propulsie suta la suta electric. Care ofera pana la 218 CP.

Anuntat acum mai bine de opt luni si jumatate - inca din primele saptamani ale anului curent, cel mai recent Hyundai Kona din istorie nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum T-Roc, respectivul model al companiei asiatice iese numaidecat in evidenta prin designul SF intalnit la nivelul partii frontale, cu precizarea ca nici aripile laterale sculptate atent sau blocurile optice prezente in partea din spate a caroseriei - cu o configuratie similara farurilor, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

La interior, de partea cealalta a portierelor, lista atractiilor principale culmineaza cu display-ul curbat masiv - impartit in doua zone diferite de lucru, viitorii cumparatori bucurandu-se, fie in standard, fie optional, si de scaune multifunctionale, de afisaj pe parbriz, lumini ambientale, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil. Sub capota, marea batalie pentru clienti se va intre un benzinar aspirat de 2.0 litri, care produce undeva in jurul a 149 de cai putere, o unitate 1.6 T-GDi sinonima cu un total de 198 CP, un sistem de propulsie hybrid cu 141 de cai putere sub capota si doua versiuni 100% electrice, una de 156, alta cu 218 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2023