Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Sud-coreenii au publicat acum primele informatii si detalii tehnice

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume. Sud-coreenii au publicat acum primele informatii si detalii tehnice
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Hyundai prezinta oficial noua generatie Kona, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
  • Sud-coreenii au publicat acum primele informatii si detalii tehnice
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, chiar pe parcursul urmatoarelor luni, inainte de sfarsitul anului 2023, respectiva masina isi va intampina cumparatorii in compania unei game de motorizari extrem de variate. Cu pana la 198 de cai putere cu capota.

Sud-coreenii de la Hyundai au publicat, in cursul zilei de miercuri, noi informatii si detalii oficiale cu privire la cea de-a doua generatie a modelului Kona, autoturismul cu o lungime de aproximativ 4.35 metri renuntand, la jumatatea acestei saptamani, la o parte dintre misterele care pluteau, in continuare, deasupra fisei cu specificatii de ordin tehnic. Intr-o alta ordine de idei, sefii companiei producatoare au anuntat, cu numai cateva momente in urma, ca meniul in cauza - proiectat pentru a concura impotriva unor rivali precum T-Roc, va fi disponibil si intr-o versiune animata de un sistem de propulsie hibrid, ce combina o unitate aspirata de 1.6 litri, pe benzina, cu un motor electric pentru un total de circa 141 CP. Clientii vor mai avea la dispozitie, printre altele, si un agregat 1.6 T-GDi - sinonim cu 198 de cai putere, anunta ultimul comunicat de presa.

Reteta caracteristica automobilului mentionat anterior cuprinde, asa cum precizam si la momentul premierei mondiale, inclusiv o larga varietate tehnologii moderne, o dovada concreta constand in ecranul masiv, impartit in doua zone de lucru diferite. De asemenea, din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic, nici pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare, parcarea din cheie, asistentul pentru monitorizarea unghiului mort, camera de 360 de grade, actualizarile software de la distanta ori cheia digitala, pasagerii urmand a se bucura, deloc surprinzator, si de o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, de incarcare wireless a telefonului mobil, de scaune cu functie de incalzire, de ceasuri de bord digitale etc.

Hyundai Kona - Poze noi

Hyundai Kona - Poze noi

Hyundai Kona - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Hyundai Kona - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2023