Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noul Tucson N Line, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni compacte din lume

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noul Tucson N Line, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni compacte din lume
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Hyundai prezinta oficial noul Tucson N Line, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni compacte din lume
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un set de jante cu diametrul de 19 inch. Confectionate din aliaj usor.

Inceputul anului 2024 marcheaza debutul unui nou model marca Hyundai, celebrul constructor auto sud-coreean publicand - in cursul zilei de luni, primele fotografii si informatii oficiale ale impresionantului Tucson N Line. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare - cu precizarea ca nota de plata nu reprezinta, actualmente, decat un mister, respectivul produs se remarca in special prin spoilerele redesenate pentru o doza extra de agresivitate.

Meniul caracteristic departamentului exterior continua - deloc surprinzator, atat cu o pereche de praguri proeminente, cat si cu jante sculptate din aliaj usor, cu aspect specific, plus diametrul de 19 inch, pe cand reteta de la interior iese numaidecat in evidenta prin scaunele sport, oferite in compania unui volan cu design cu trei spite. Detaliilor in cauza li se vor alatura un display de dimensiuni generoase - impartit in doua zone diferite de lucru, si o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata Bose.

Hyundai nu a suflat - pana acum, niciun fel de vorba cu privire la optiunile care vor alcatui gama de motorizari, insa viitorii cumparatori ar putea fi intampinati si de un sistem de propulsie Hybrid, cu 230 de cai putere pe ambele punti. Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in aproximativ 8.3 secunde, brosura oficiala avand sa cuprinda inclusiv o viteza de top de circa 193 de kilometri pe ora.

Hyundai Tucson N Line

Hyundai Tucson N Line

Distribuie pe Facebook
mai multe