Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Kia prezinta oficial noul K4, probabil cel mai spectaculos sedan de dimensiuni compacte din lume. Cum arata in realitate

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Kia prezinta oficial noul K4, probabil cel mai spectaculos sedan de dimensiuni compacte din lume. Cum arata in realitate
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Kia prezinta oficial noul K4, probabil cel mai spectaculos sedan de dimensiuni compacte din lume
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un display color masiv. Impartit in doua zone diferite de lucru. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Introdusa cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de noua zile, inca de la inceputul acestei primaveri, cea dintai generatie a modelului pe care asiaticii de la Kia au de gand sa il comercializeze sub denumirea de K4 stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Conceput special pentru a concura impotriva unor nume ca Jetta, respectivul vehicul atat prin blocurile optice cu design unic, cat si prin linia alungita a plafonului - inspirata de lumea fastback-urilor in cinci portiere.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu aripi proeminente si jante cu un diametru de pana la 18 inch, confectionate din aliaj usor, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv un ecran color de dimensiuni generoase - caracterizat de o diagonala de aproape 30", impartit in doua zone diferite de lucru. Una destinata afisarii instrumentelor de bord digitale, alta pentru sistemul de infotainment oferit alaturi de aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto - dezvaluie un comunicat pus, de curand, la dispozitia presei.

Dezvoltata special pentru a concura impotriva unor rivali precum Volkswagen Jetta, cea dintai generatie a impresionantei familii Kia K4 se mai poate lauda - dupa cum au anuntat, recent, sud-coreenii, si cu scaune ventilate, un volan incalzit, cu aspect in doua spite ori trei spite, tapiterie realizata din piele sintetica sau sistem audio de inalta fidelitate, semnata de Bose. Acestora li se mai alatura, deloc surprinzator, ba dimpotriva si instalatie de climatizare cu reglare automata - pe doua zone.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, autovehiculul cu o lungime de 4.710 milimetri nu va fi disponibil decat in doua variante diferite de motorizare, ambele pe benzina, versiunea entry-level gazduind sub capota, in compartimentul motor, o unitate aspirata de doi litri, sinonima cu 147 de cai putere, un minus de exact 43 CP comparativ cu configuratia de top, optiunea cu pricina mizand pe un propulsor turbo de 1.6 litri pentru a livra, important de adaugat, 190 de cai putere.

Conducerea companiei asiatice Kia nu a publicat - pana la acest moment, niciun fel de informatie si detaliu cu privire la nota de plata a noului K4, dar cumparatorii vor fi intampinati, cel mai probabil, de un pret de pornire de peste 20.000 de dolari. La polul opus, Volkswagen ofera actuala Jetta in schimbul unei sume care incepe de la 21.435 de dolari si ajunge, daca vine vorba despre pachetul de top comercializat de producatorul german, la 31.785 de dolari, inainte de eventualele optionale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2024