Nemtii de la VW vor intra in sedinta la vederea acestor imagini. Uite cum arata noul Peugeot 508, rivalul de moarte al lui Passat

  • Primele fotografii oficiale ale noului Peugeot 508 au ajuns pe internet
  • Sedanul francez scoate la iveala un design matur si tehnologii de ultima ora
  • Zvonurile vorbesc despre o gama de motorizari cu pana la 300 CP
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noului Peugeot 508 au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti, cu mai bine de doua saptamani inaintea premierei publice a modelului francez - programata pentru Salonul Auto care se desfasoara la Geneva intre 8 si 18 martie 2018.

Zvonurile potrivit carora Peugeot va lansa la inceputul lunii viitoare o noua generatie a modelului 508 au fost confirmate in cursul acestei dimineti de mai multe fotografii oficiale ale automobilului respectiv.

Publicate de presa de specialitate din Polonia, care au incalcat embargoul impus de compania franceza, imaginile in cauza surprind viitorul rival al Volkswagen-ului Passat atat la nivel de interior, cat si exterior.

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Noul Peugeot 508 - Primele poze

De-afara, design-ul celei de-a doua generatii a modelului Peugeot 508 ne duce cu gandul la un automobil de origine germana, caroseria in patru portiere abuzand de linii pronuntate si detalii angulare.

Ca elemente principale de atractie, alternativa companiei franceze la Volkswagen Passat propune faruri cu LED-uri care coboara pana aproape de partea inferioara a spoilerului, plus stopuri inspirate de 3008.

Linia alungita a plafonului la nivelul partii posterioare, dar si aripile laterale bine conturate sau eleronul integrat in capota portbagajului ii confera noii generatii Peugeot 508 un aspect mai sportiv ca oricand.

In cabina, compania franceza a echipat viitorul rival al Volkswagen-ului Passat cu celebrul i-Cockpit, care presupune un volan de dimensiuni compacte, afisaj pe parbriz si display color de tip tactil.

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Tot din primele fotografii oficiale ce au ca subiect principal generatia cu numarul doi a modelului Peugeot 508 mai observam si instrumente de bord digitale, plus un sistem audio semnat de specialistii Focal.

Raman in continuare un mister specificatiile tehnice, sursa imaginilor cu pricina afirmand despre alternativa companiei franceze la Volkswagen Passat ca va dispune de unitati pe benzina, diesel, dar si hibrid.

Vorbim, mai precis, despre motorizari cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.2 si 2.0 litri, capabile sa dezvolte puteri maxime de pana la 300 CP atunci cand sunt servite alaturi de un motor electric.

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Noul Peugeot 508 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Peugeot 508 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2018