Nimeni nu se astepta la asta. Ford GT a primit mai multi CP si poate fi comandat cu fibra de carbon la vedere

  • Imbunatatiri tehnice inspirate de GT-ul Mk2
  • Motorul EcoBoost dezvolta cu 13 CP in plus
  • Poate fi comandat si fibra de carbon la vedere
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Ford au anuntat, spre surprinderea tuturor, mai multe imbunatatiri pentru super masina GT. Cele tehnice sunt inspirate de GT-ul care alearga la cursele de anduranta.

Au trecut deja cinci ani de cand Ford prezenta lumii intregi noul GT, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, si cam tot atat de la scandalurile iscate din cauza modului in care americanii au ales pe spranceana viitorii proprietari.

Ford GT MY2020

Trecand insa peste, super masina din Detroit a intrat in ultimul an de productie (exemplarele produse in 2020 fiind destinate unor clienti noi) si spre surprinderea tuturor a primit o seama de imbunatatiri.

Ford GT MY2020

Ford GT MY2020

Cele mai importante sunt cele tehnice, inspirate de versiunea de curse GT Mk2. Motorul V6 de 3.5 litri twin-turbo a fost recalibrat, inginerii au schimbat bobinele de inductie, intercooler-ul a crescut in dimensiuni iar prizele de aer din spatele usilor au fost redesenate astfel ca fluxul de aer catre motor este imbunatatit cu 50%.

Ford GT MY2020

Mai mult decat atat, sistemul de evacuare din titan semnat de Akrapovic, care pana acum era optional si costa 10.000 de dolari, poate fi comandat acum standard. Cu el instalat, masa proprie a masinii scade cu 4 kilograme.

Ford GT MY2020

In urma acestor modificari, motorul V6 EcoBoost dezvolta acum mai mult cu 13 cai putere ajungand la un total de 669.

Suspensia a fost si ea revizuita astfel ca in modul Track masina este mai manevrabila.

Ford GT MY2020

Din punct de vedere estetic, Ford GT este disponibil de-acum incolo si intr-o editie denumita Liquid Carbon Edition. Caroseria din fibra de carbon este acoperita numai cu un strat de lac transparent iar jantele din carbon sunt standard. Prezoanele din titan si centurile cu prindere in sase puncte raman optionale.

Ford GT MY2020

Deasemenea, celebra grafica Gulf care imita design-ul Ford-ului GT40 care a castigat la LeMans in '68 si '69 a fost si ea improspatata nitel.

Ford GT MY2020

Ford GT MY2020

Ford GT MY2020

Ford GT MY2020

Ford GT MY2020

Ford GT MY2020

Ford GT MY2020

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Ford GT MY2020
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2020