Nimeni nu se astepta la asta! Noul BMW Seria 6 Gran Turismo, dezvaluit pe internet inainte de lansare

Nimeni nu se astepta la asta! Noul BMW Seria 6 Gran Turismo, dezvaluit pe internet inainte de lansare
  • Primele imagini ale noului BMW Seria 6 GT au ajuns pe internet
  • Automobilul bavarez este construit pe aceiasi platforma cu G30
  • Debutul public va avea cel mai probabil loc la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Zvonurile privind disparitia Seriei 6 din gama BMW au fost infirmate de doua imagini, aparute pe internet in urma cu numai cateva momente, ce surprind o versiune Gran Turismo a respectivului model.

S-a crezut ca BMW va renunta la Seria 6 odata cu introducerea Seriei 8, insa aceste fotografii aparent oficiale contrazic teoria cu pricina. Compania bavareza va comercializa in continuare modelul respectiv, pe care il va oferi in premiera (si) intr-o versiune Gran Turismo.

Aceasta va inlocui, cel mai probabil, vechiul Seria 5 GT si va fi construita pe aceeasi plaforma CLAR folosita inclusiv de ultima generatie a limuzinei Seria 7. Motorizarile disponibile ar putea oferi, ca si pana acum de altfel, patru, sase sau chiar opt cilindri.

La nivel vizual, noul BMW Seria 6 Gran Turismo prezinta o parte frontala inspirata de modelul G30 si, totodata, varianta sa break G31, cu blocurile optice alipite grilei radiatorului, pe cand partea posterioara iese in continuare in evidenta printr-un portbagaj scurtat.

Interiorul ramane, pentru moment, un mare mister, insa este de asteptat ca si de aceasta data ultimul Seria 5 sa reprezinte sursa principala de inspirate, cu al sau sistem de infotaiment insotit de un ecran tactil supradimensionat, controlabil si prin intermediul gesturilor.

Toate informatiile oficiale privind noul BMW Seria 6 Gran Turismo ar trebui sa fie disponibile in lunile urmatoare, in timp ce debutul public al modelului bavarez ar putea avea loc cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 14 si 24 septembrie.

BMW Seria 6 Gran Turismo - Primele poze

BMW Seria 6 Gran Turismo - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe