Nimic spectaculos de vazut aici. Doar atat poate un TDI de 115 CP in materie de acceleratie

Nimic spectaculos de vazut aici. Doar atat poate un TDI de 115 CP in materie de acceleratie
  • Noul Audi Q2 a debutat public in primavara anului trecut
  • Automobilul german porneste in Romania de la 23.532 euro
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase motorizari turbo
Distribuie pe Facebook

Are doar patru cilindri, ca orice motor de altfel. Puterea maxima pe care o dezvolta este, din nou, normala: 116 CP din 1.6 litri. Cat de repede poate accelera pana la 100 km/h un automobil in asemenea conditii?

Primul Q2 din istoria marcii Audi, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, a debutat public in urma cu aproximativ un an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2016.

Crossover-ul german a fost lansat intre timp si pe piata auto din Romania, la un pret de pornire de 23.532 euro - pret cu TVA inclus, caracteristic versiunii 1.0 TFSI cu 116 cai putere sub capota.

Tot despre o motorizare de 116 CP este vorba si in cazul de fata, exceptand faptul ca sursa de provenienta a respectivei valori consta de-aceasta data intr-o unitate cu patru cilindri, TDI si de 1.6 litri.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 26.607 euro, varianta cu pricina mai anunta si un cuplu maxim de 250 Nm, plus o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 10.3 secunde.

Aceeasi fisa tehnica a crossoverului german mai promite si o viteza de top de 197 kilometri pe ora, daca mai conteaza, insa... indeajuns cu teoria si sa trecem la proba practica, surprinsa in urmatorul video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2017