Nissan a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Z, sportiva cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala. Cum arata in realitate

Nissan a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Z, sportiva cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala. Cum arata in realitate
  • Nissan a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Z, sportiva cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch. Plus o pereche de display-uri supradimensionate, utilizata pentru afisarea tuturor detaliilor vitale, inclusiv ceasurile de bord.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de-un an - inca din ultima parte a verii lui 2021, mult anticipatul succesor al celebrului 370Z stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Disponibil la preturi incepand de la putin sub 53.000 de dolari - dupa cum precizam, totodata, si anterior, modelul comercializat de compania Nissan sub denumirea de Z se remarca in special prin farurile inspirate de legendarul 240ZG, o mare de priviri promitand sa atraga insa si grila dreptunghiulara a radiatorului, dar si aripile laterale sculptate atent ori linia alungita a plafonului.

Reteta caracteristica departamentului anterior continua cu un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch si blocuri optice posterioare inspirate de generatia Z32 a faimosului 300ZX, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv un volan cu design in trei spite. Plus instrumente de bord digitale si configurabile, o pereche de scaune fata sculptate atent, cu reglare electrica si cu functie de incalzire, un display central cu diagonala de noua inch, o tapiterie realizata din piele, instalatie audio cu opt difuzoare, semnata de specialistii marcii Bose, climatizare cu reglare automata, pe doua zone, cusaturi contrastante, internet prin WiFi, pedale din aluminiu, Apple CarPlay, Android Auto, conexiune prin Bluetooth.

Acelasi coupe vandut de Nissan sub numele de Z se mai poate lauda - mentioneaza producatorul nipon, si cu un propulsor V6 twin-turbo de trei litri, fisa cu specificatii de ordin tehnic culminand cu puterea de 400 de cai, livrata rotilor prin intermediul unei transmisii manuale in sase rapoarte sau, optional, unei cutii automate in noua trepte de viteza. Printre elementele puse la dispozitia cumparatorilor au reusit sa-si faca loc - mai mult ori mai putin surprinzator, si o suspensie sport, echipata cu bare de stabilizare, si discuri de franare dotate cu etriere in patru pistoane.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2022