Nissan Navara 2015 este aici: galerie foto si specificatii cu noul pick-up

Nissan Navara 2015 este aici: galerie foto si specificatii cu noul pick-up
  • Masina se va pune in vanzare la sfarsitul acestui an
  • Nu se cunosc preturile pentru Europa
  • Vor fi disponibile doua motorizari de 2.5 litri
Distribuie pe Facebook

Nissan tocmai a lansat noua generatie de Navarra, celebrul pick-up performant in teren accidentat. Momentan, masina este dedicata pietelor care conduc automobilele cu volan pe dreapta, cum ar fi Japonia, insa modelul pentru Europa va fi identic din punct de vedere vizual.

Noul Nissan Navara 2015 vine cu un design asemanator cu cel al fratilor mai mici, Qashqai si X-Trail, pastrand aceeasi identitate vizuala. Iar principalele elemente care se remarca sunt farurile mai mici cu LED, grila in forma de V si o serie de accesorii cromate la exterior, insa si cateva culori pentru exterior noi. Acestea sunt numite Savannah Yellow si The Earth Bronze, disponibile optional.

Daca la exterior modificarile noii generatii sunt clare, la interior avem o serie de modificari ce isi doresc sa sporeasca confortul pasagerilor. E vorba de mai mult spatiu, in special pentru cei care ocupa bancheta din spate, bord redesenat, materiale mai calitative cu finisaje cromate, dar si dotari mai exclusiviste. Se remarca ecranul de langa ceasurile de bord, separat de ecranul LCD de pe consola centrala, care ii va arata soferului informatii despre navigatie, ruta, consum si alte date oferite de computerul de bord.

Nissan Navara 2015

Nissan Navara 2015 vine cu trei motorizari momentan, ambele de 2.5 litri. Un motor pe motorina care ofera 163 cp si un cuplu de 403 Nm, tot un dieselar de 190 cp si 450 Nm, si un propulsor pe benzina ce va avea in jur de 170 cp. Toate motorizarile pot fi livrate cu o transmisie manuala cu 6 rapoarte sau cu una automata cu 7 trepte.

Cat despre sistemul de tractiune, se pare ca noul Navara se va vinde cu tractiunea 4x4 optionala pe anumite echipari. Adica va exista si un model de Nissan Navara numai cu tratiune pe puntea spate. Cutia de transfer va fi ca si la generatia actuala cu o comanda electronica si va avea posibilitatea cuplarii unui autoblocant central, in timp ce puntea spate va avea un diferential blocabil mecanic, oferit tot optional.

Printre dotarile cu care japonezii vor sa-i convinga pe clienti ca Navara este un bun car de povara mai performant decat Toyota Hilux sau Isuzu D-Max, se numara sisteme electronice de stabilitate, sisteme de asistenta la coborarea si urcarea unor pante, asistenta la plecarea in rampa si un sistem de tractiune integrala mai performant. Toate aceste amanunte vin insa cu un pret, despre care nu stim nimic inca. Dar urmeaza sa vedem si Navara europeana, cu volanul acolo unde trebuie, iar atunci vom sti si un pret oficial.

Nissan Navara 2015

Nissan Navara 2015

Nissan Navara 2015

Nissan Navara 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Nissan Navara 2015
mai multe