Nissan publica un nou teaser cu Qashqai

Nissan publica un nou teaser cu Qashqai
  • Nissan publica un nou teaser cu viitorul Qashqai
  • Debutul oficial va avea loc in cursul acestei saptamani
  • Gama de motorizari va include si un 1.6 dCi, plus un 1.2 TCe
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului Nissan Qashqai este mai aproape ca niciodata. Inainte insa de a debuta in mod oficial, crossover-ul japonez ni se arata intr-o noua imagine de tip teaser.

Spre deosebire de prima imagine teaser, care prezinta un exemplar acoperit de un cearsaf, cea de-a doua ne dezvaluie mult mai in detaliu partea frontala a noului model. Astfel, blocurile optice au o forma agresiva si vin echipate cu lumini LED. Nu lipsesc nici insertiile de crom in grila de aerisire si nici farurile de ceata proeminente. Designul agresiv este intarit si de curbura plafonului, dar si de liniile concave intalnite de-a lungul caroseriei.

Japonezii descriu masina ca fiind "un model ce va redefini segmentul crossover si va impune noi standarde. Reinventat total, noul Qashqai impinge granitele designului si inovatiei, inaugurand in segmentul sau primele tehnologii si introducand o gandire proaspata in fiecare zona. De la aerodinamica si pana la sisteme de infotainment de ultima generatie, noul Qashqai reprezinta cea mai creativa parte a Nissan", se arata intr-un comunicat al companiei.

Zvonurile privind motorizarile celei de-a doua generatii a crossover-ul japonez anunta o versiune imbunatatita a motorului de 1.6 litri diesel rezultat din alianta cu Renault, precum si o varianta a motorului de 1.2 litri pe benzina de 115 cai putere. Tractiunea fata va fi oferita in varianta standard, in timp ce tractiunea integrala vine ca si optiune.

Potrivit revistei Auto Express, care citeaza o sursa din interiorul companiei nipone, noul Nissan Qashqai nu va beneficia si de o varianta cu sapte locuri.

Cea de-a doua generatie a modelului Nissan Qashqai va fi construita la fabrica companiei din Sunderland, Anglia pe aceeasi platforma pe care este construit si fratele mai mare X-Trail, model ce a debutat in septembrie la Frankfurt. Crossover-ul este asteptat sa isi faca debutul in showroom-uri in primavara lui 2014, la un pret similar cu actualul model, incepand de la aproximativ 23.000 de euro.

Nissan Qashqai - Teaser foto

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2013