Nissan X-Trail primeste o noua editie speciala si...o drona autonoma

Nissan X-Trail primeste o noua editie speciala si...o drona autonoma
  • Nissan X-Trail va putea fi comandat cu pachetul X-Scape
  • Printre noutati se regaseste si o drona autonoma
  • Parrot Bebop 2 are o autonomie de 25 de minute
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a anuntat ca SUV-ul X-Trail va avea o editie speciala, botezata X-Scape. Printre noutatile pe care aceasta le va propune se numara si o drona autonoma capabila sa inregistreze sau sa transmita in direct tot ce vrei tu.

Cand vine vorba de lansarea unor editii speciale, majoritatea constructorilor de automobile se gandesc la culori exterioare noi, la detalii deosebite sau la fel de fel de tapiterii. Insa nu si japonezii de la Nissan.

Mai exact, acestia au anuntat cu putin timp in urma ca modelul X-Trail poate fi comandat si cu pachetul special X-Scape. Pe lista noutatilor se regasesc cateva elemente conventionale precum un sistem de infotainment NissanConnect, plafon panoramic sau sistem de prindere pentru biciclete montat pe plafon, dar si o drona autonoma.

Nissan X-Trail X-Scape

Este vorba despre un aparat Parrot Bebop 2, cu o greutate de doar 500 de grame si o autonomie de pana la 25 de minute. Drona beneficiaza de o camera foto de 14 MP, multumita careia poate sa inregistreze in direct, sa faca fotografii sau clipuri video, pentru a le arata tuturor cum te-ai jucat tu prin noroaie toata ziua, spre exemplu.

In plus, aceasta vine la pachet cu controllerul Parrot Skycontroller 2 si cu ochelarii de realitate virtuala Parrot Cockpitglasses. Acestia din urma le va permite tuturor sa-ti urmareasca traseul din propria perspectiva (First Person View).

Nissan X-Trail X-Scape

Pachetul X-Scape costa aproximativ 600 de euro si este disponibil numai pentru echiparile N-Vision si Tekna ale lui X-Trail. Asa cum spuneam si la inceputul acestui articol, este vorba despre o editie limitata la doar 1.200 de exemplare disponibile pentru piata din Europa, dintre care 200 vor ajunge in Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook
mai multe