Noi imagini cu BMW Seria 8. Cum arata masina bavareza din spate

  • Au aparut noi imagini oficiale ale conceptului BMW Seria 8
  • Modelul bavarez ne arata in cele din urma si posteriorul
  • Debutul public va avea loc chiar in cursul zilei de maine
Distribuie pe Facebook

La doar cateva ore distanta de la aparitia primelor imagini oficiale, internetul scoate la iveala noi fotografii ale conceptului BMW Seria 8.

A fost anuntat oficial abia la inceputul lunii mai, insa va debuta public chiar in cursul zilei de maine, atunci cand se va da startul editiei din acest an a Concursului de Eleganta de la Villa d'Este.

Vorbim, bineinteles, despre prototipului prin care BMW anticipeaza o versiune moderna a legendarului Seria 8 si, totodata, un rival pentru Mercedes S-Class Coupe sau, de ce nu, Bentley Continental GT.

I se spune simplu si sugestiv Seria 8 Concept, iar design-ul sau inspira sportivitate si impune respect, dupa cum reiese din primele imagini oficiale ajunse pe internet in dimineata zilei de astazi.

Cateva ore mai tarziu de la momentul respectiv, galeria foto a prototipului pregatit de BMW pentru editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Villa d'Este s-a imbogatit cu noi materiale.

Drept urmare, acum putem observa si mai bine lateralul sau posteriorul prototipului care anticipeaza versiune moderna a legendarului Seria 8, ca mai apoi sa... asteptam aparitia pozelor interioare.

BMW Seria 8 Concept - Poze noi

BMW Seria 8 Concept - Poze noi

BMW Seria 8 Concept - Poze noi

BMW Seria 8 Concept - Poze noi

BMW Seria 8 Concept - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW Seria 8 Concept - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2017