Noile modele smart BRABUS, disponibile si in Romania de la 19.866 Euro

Noile modele smart BRABUS, disponibile si in Romania de la 19.866 Euro
  • smart BRABUS fortwo coupé şi forfour beneficiază, de asemenea, de acoperiș panoramic cu parasolar, montat din fabrică
  • smart BRABUS Xclusive: o nouă echipare premium şi opționale disponibile
  • smart BRABUS se bucură de un design exterior şi interior independent
Distribuie pe Facebook

Micutele automobile smart pot fi de acum comandate cu echipare BRABUS. Toate cele trei variante de caroserie, ForTwi, ForTwo Cabrio si ForFour primesc echipare speciala si motorizari de 109 cp fiecare.

Sesiunea de pregătiri se încheie şi a venit momentul să ne îndreptem spre şosea: noul smart BRABUS, cu o putere de 80 kW/109 CP și modificări tehnice și vizuale extinse, la exterior și la interior, poate fi comandat din data de 8 iulie, în format fortwo, fortwo cabrio și forfour.

Noul smart BRABUS fortwo coupé va fi disponibil de la 19.866 euro (TVA inclus), iar livrarea primelor modele va începe la sfârșitul lunii Iulie. Linia de echipare de ultimă generaţie BRABUS Xclusive ( 3.025 euro, TVA inclus) este disponibilă ca opțiune exclusivă pentru BRABUS smart. Caracteristicile sale speciale includ scaunele sport BRABUS îmbrăcate în piele perforată Nappa / piele neagră și finisaje gri.

smart BRABUS

Având 80 kW/109 cp și 170 Nm, noul smart BRABUS oferă cu peste 20% mai multă putere şi cu 25% mai mult cuplu decât cel mai sportiv model al seriei realizat până în prezent. Împreună cu motorul turbo extrem de performant, suspensiile sport BRABUS Performance cu ESP® adaptat, servodirecția sport şi transmisia sport twinamic cu dublu ambreiaj și funcție race-start, contribuie la experiența dinamică de conducere.

Din punct de vedere vizual, inserţiile gri mat ale difuzorului din spate cu aspect cromat pentru țeava de eșapament, oferă un aspect aerodinamic, în timp ce jantele din aliaj BRABUS Monoblock IX, vopsite în gri mat, cu finisaj lucios, contribuie la nota de sportivitate. Interiorul cu aspect sportiv este, de asemenea, standard.

smart fortwo coupe BRABUS - motor 898 cmc, 109 cp, 170 Nm cuplu, acceleratie 0-100 in 9,5 secunde, pret 19.866 Euro, TVA inclus

smart fortwo cabrio BRABUS - motor 898 cmc, 109 cp, 170 Nm cuplu, acceleratie 0-100 in 9,5 secunde, pret 23.166 Euro, TVA inclus

smart forfour BRABUS - motor 898 cmc, 109 cp, 170 Nm cuplu, acceleratie 0-100 in 10,5 secunde, pret 20.682 Euro, TVA inclus

smart BRABUS

Toate modelele smart BRABUS dispun standard de pachetul Cool & Audio și de funcția Forward Collision Warning. Pachetul Cool & Audio include sistemul audio smart cu interfață AUX/USB, interfața Bluetooth® cu sistem hands-free, audio streaming pentru transferul de muzică și pentru conectarea la aplicaţia smart Cross Connect, dar și controlul automat al climei.

smart BRABUS fortwo coupé şi forfour beneficiază, de asemenea, de acoperiș panoramic cu parasolar, montat din fabrică.

smart BRABUS Xclusive: o nouă echipare premium şi opționale disponibile

smart BRABUS se bucură de un design exterior şi interior independent.

Noua linie de echipare de ultimă generaţie BRABUS Xclusive oferă posibilitatea de a beneficia de şi mai multă eleganţă sportivă în drumurile urbane. Caracteristici speciale:

  • Scaune sport BRABUS îmbrăcate în piele perforată Nappa / piele neagră cu finisaje gri;
  • Panou de bord BRABUS cu un mix de piele şi materiale fabricate manual;
  • Instrumentar de bord BRABUS cu turometru şi ceas integrate;
  • Covoraşe pentru podea BRABUS;
  • Inscripţii Xclusive pe oglinzile retrovizoare şi pe montanţii B.

Caracteristicile standard ale BRABUS Xclusive includ, de asemenea, pachetul LED & Sensor, scaune încălzite pentru șofer și pasagerul din față și, în smart forfour, scaune din spate cu spaţiu de depozitare extensibil. Scaunul șoferului și coloana de direcție sunt reglabile în funcţie de înălțime.

smart BRABUS

Distribuie pe Facebook
mai multe